Yaklaşan proje: Gamebuntu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel gibi, ancak logoyu vb. değiştirebilirsek iyi olur. Bir oyuncu olarak bu tarz konuların sade olmasını isterim. Bu arada çıktığında beni etiketlerseniz sevinirim, kurup denemek isterim. Windows'tan fazlasıyla sıkıldım, eğer Gamebuntu ile oynadıgım oyunları oynayabilirsem çok güzel olur. Sırf bu işletim sistemi için SSD alacağım.
 
Yok hocam niye yanlış anlayayım? Dağıtımım Linux'ta da oyun oynanabileceğini göstermek amacıyla oluşturuldu. Saf Ubuntu tabanına KDE Plasma'yı kurup, özelleştirmeleri yapıp, gerekli programları kurup yaptım. Tek başıma kendime has repoları yapacak güçte maalesef değilim 😕. Kullanım kolaylığı açısından her şey içinde yüklü geliyor o bakımdan da düşünüyorum aslında. (oyuncular için gereken.)
Yanlış anlama ile ilgili kast ettiğim sizi yermek gibi bir amacım yok sadece eleştiri yapıyorum kendimi açıklayamadığım için özür dilerim 😅

Hocam haklısınız tek başına repo eklemek VS. çok zor işler ama hani her dağıtımın kendine has bir özelliği vardır ya mesela Elemantry OS Mac benzerliği ile öne çıkar ve ya Linux Lite ram dostu olması ile öne çıkar. O bakımdan bunu sormak istemiştim ama yinede tek kişilik bir iş için bence harika bir olay.İleride ki projelerinizi takip edicem ama bu projeye içim pek ısınmadı :(.Öneri olarak bence KDE yerine XFCE kullanılsaymış daha iyi olabilirmiş çünkü oyuncular bence performans arar. Ayrıca herkes bahsetmiş ama logoda düzenlenirse çok iyi olabilir.

Yiğidi öldür hakkını yeme :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı