Yaklaşan proje: Gamebuntu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nereden bakacağız performanslarina? Sen baktin mi?

Öncelikle üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim. İnternet üzerinden hiç tanımadığınız bir kişiyle böyle konuşmanızın doğru olmadığını düşünüyorum. Konuya dönecek olursak orada notlar var. Elbette ben baktım. Örneğini resim olarak ekledim.

Ekran Görüntüsü (267).png

Öncelikle üslubunuza dikkat etmenizi tavsiye ederim. İnternet üzerinden hiç tanımadığınız bir kişiyle böyle konuşmanızın doğru olmadığını düşünüyorum. Konuya dönecek olursak orada notlar var. Elbette ben baktım. Örneğini resim olarak ekledim.

Eki Görüntüle 866002

Ne var konusmamda? Platinum programin duzgun calistigi manasina geliyor ben burada bir performans metrigi gormuyorum.

Platinum hem performans hem de dediğiniz gibi stabilliği gösterir. Ayrıca çok merak ediyorsanız kendiniz araştırabilirsiniz. Karşılaştırmaları çok fazla yapılıyor.

Alakasi yok, Platinum performansla alakali hiçbir anlam ifade etmez. 16 yıldır Linux kullanan birine proton ne demek arastir demeni geciyorum soylediklerin hakkinda hiçbir fikrin de yok.

Alakasi yok, Platinum performansla alakali hiçbir anlam ifade etmez. 16 yıldır Linux kullanan birine proton ne demek arastir demeni geciyorum.

En komik tarafıda ne oluyor biliyor musun? Profil fotoğrafı ileri düzey bir GNU/Linux dağıtımı olan kişinin kendini beğenmişçe tavırları. Yarım saattir üslubumu bozmamak için kendimi tutuyorum fakat karşımdakinin cevapları sinirimi bozuyor. Yok 16 yıldır GNU/Linux dağıtımlarını kullanıyormuş yok fikrim yokmuş. Tamam ben yanlış biliyor olayım, o zaman internetteki testlere bak. Seni tutan yok dostum git bak internetteki testlere.

En komik tarafıda ne oluyor biliyor musun? Profil fotoğrafı ileri düzey bir GNU/Linux dağıtımı olan kişinin kendini beğenmişçe tavırları. Yarım saattir üslubumu bozmamak için kendimi tutuyorum fakat karşımdakinin cevapları sinirimi bozuyor. Yok 16 yıldır GNU/Linux dağıtımlarını kullanıyormuş yok fikrim yokmuş. Tamam ben yanlış biliyor olayım, o zaman internetteki testlere bak. Seni tutan yok dostum git bak internetteki testlere.

Bakmadigimi nereden biliyorsun kardesim uslubunu bozacakmis falan. Aman cok korktum, hiçbir fikrin olmayan konulara burnunu sok, at tut ondanra uslub bozacakmis tuh. Yanlış bilgiyi kendinden bu kadar emin sekilde yayan da ilk defa goruyorum cidden.

1- Ben senin bana sormandan dolayı bana sormak yerine internetteki testlere bak dedim. Bakmadın demedim.
2- Fikrin yok diyorsun peki sen bunu nereden biliyorsun? Sadece Linux'u kullanma sürenle övünen bir zavallısın. Yazık cidden, 38 yaşındaki adam böyle.
3- Daha fazla uzatmak istemiyorum, büyük ihtimalle hala buluğ çağından çıkamamış bir bireysin. Hayatta insanları eleştirmekten başka bir amacın bile yok.
Ayrıca ilk defa birini göz ardı ediyorum. Konudaki insanlar gibi güzelce eleştirmek varken kalp kırmanı senin kişiliğine bağlıyorum. Herkese sataşan biri olmandan dolayı da bu kavgayı uzattığım için kendime kızıyorum. Esen kal, ve mümkünse sende beni göz ardı et. Bu konudaki mesajlarını görmeye devam edeceğim ama başka konularda en azından karşıma çıkmayacaksın. [Ayrıca az önce sırf bu konu için imzayı bile düzenlemen hala travmaları atlatamayan bir birey olduğunu gösterir]

Peki, size 16 yıllık tecrübelerinizle iyi kullanımlar. Konumdan çıkmanızı rica ediyorum.

Senin konuna girecek seni dikkate alacak insanlara da ben basarilar diliyorum. O engin bilgilerinle harikulade bir dagitim yapacagindan suphem yok.
Senin konuna girecek seni dikkate alacak insanlara da ben basarilar diliyorum. O engin bilgilerinle harikulade bir dagitim yapacagindan suphem yok.
Espriden anliyorsun en azindan hahah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı