- Katılım
- 5 Aralık 2018
- Mesajlar
- 4.835
- Çözümler
- 20
Ben de bilmiyorum. Sitelerinde yamalarının uygun olduğunu söylüyorlardı Microsoft için. Hatta forumda üyelikleri var.Yakuza 0 için yama kurmuştum fakat çalışmamıştı. Diğer oyunları bilmiyorum.
Ben de bilmiyorum. Sitelerinde yamalarının uygun olduğunu söylüyorlardı Microsoft için. Hatta forumda üyelikleri var.Yakuza 0 için yama kurmuştum fakat çalışmamıştı. Diğer oyunları bilmiyorum.
Bir konuda bilgisizseniz yorum yapmamayi tercih etmeye calisin lutfen. 1- Eger Microsoft tarafindan mod destegi oldugu Gamepass uygulamasinda yazmiyorsa (Ki toplam 10-15 oyunda var epi topu) modlamak cok cok zor bir islem ugrasmaya degmez cunku Microsoft oyun dosyalarini encryptliyor acilmasi imkansiz bir sekilde, en ufak bir mudahalede ise uygulama bozuluyor. 2- Hesabini yaptiginda her turlu 0,1,2,3,4,5,6. Yakuza oyunlarini satin almak Gamepass'ten daha karli oluyor. Son olarak da artik tartismaya gerek yok bence, gereksiz yere asiri uzadigini dusunuyorum.Ben de bilmiyorum. Sitelerinde yamalarının uygun olduğunu söylüyorlardı Microsoft için. Hatta forumda üyelikleri var.
Zaten Game Pass ile hepsi var. 30 TL'ye bütün seriyi bitirmek varken, tek tek bu fiyatları vermenin mantığı yok. Koleksiyon için alacakları bilemem.
Evet, uzamasına gerek yok. Ama @Anonymous Çeviri 'nin yamalarının Microsoft oyunlarında çalıştığını söyleyenleri görmüştüm. Kendilerini etiketledim, en güzel cevabı alırsınız.Bir konuda bilgisizseniz yorum yapmamayi tercih etmeye calisin lutfen. 1- Eger Microsoft tarafindan mod destegi oldugu Gamepass uygulamasinda yazmiyorsa (Ki toplam 10-15 oyunda var epi topu) modlamak cok cok zor bir islem ugrasmaya degmez cunku Microsoft oyun dosyalarini encryptliyor acilmasi imkansiz bir sekilde, en ufak bir mudahalede ise uygulama bozuluyor. 2- Hesabini yaptiginda her turlu 0,1,2,3,4,5,6. Yakuza oyunlarini satin almak Gamepass'ten daha karli oluyor. Son olarak da artik tartismaya gerek yok bence, gereksiz yere asiri uzadigini dusunuyorum.
Ben direkt konuya göre yorum yaptığım için yamasını falan düşünmedim açıkçası. Çünkü yama kullanan birisi değilim. Sadece bazı oyunlarda çalıştığını söyleyenleri görmüştüm. @Anonymous Çeviri 'i o yüzden etiketledim. En güzel bilgiyi kendileri verir.Türkçe yama kurulmuyor hocam, Game Pass'e.
En son kurulabiliyordu. Yakuza serisine kurulmuyorsa bilmiyorum ama.Türkçe yama kurulmuyor hocam, Game Pass'e.
Kuruluyor da çok uğraşman gerek bazı oyunlar destekliyor.Türkçe yama kurulmuyor hocam, Game Pass'e.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.