Steam Yakuza serisi indirimde

Steam hariç her şey olur kafasında şu an çoğu oyuncu insanlar öncelikle fiyata bakarlar neden 2-3 katı fazla vereyim belki az miktarda fark var ise Steam tercihe ederim onun dışında Steam benim için bitti.

Xbox üzerinden almanın şöyle bir avantajı daha var. Hem konsol hem PC lerde ortak save ile oynanabiliyor.

Hocam bunlar oynanır mı ya da hangileri oynamaya değer. Bende genelde ilk oyundan başlama huyu var ama bin tane oyun var hepsine vakit ayıramam

Ben de senin gibiyim. Yakuza: Like a Dragon'u 25 saat kadar oynadım. O kadar çok metin var ki, Türkçe yamasız oynamak işkence gibi.

Oynama sırası var nette, oradan bakıp başlayabilirsin. Ben de ilk oyundan Türkçe yama yaparak başlamayı düşünüyorum.

Oyunların Türkçe Altyazılı hikayelerinin anlatıldığı videolar var youtube üzerinde. İstersen oradan bakabilirsin.

@Kaan Öner
Yakuza: Like a Dragon, Like a Dragon: Infinite Wealth ve Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Steam'de daha ucuz.
İsteyen istediği oyun platformundan oyun alabilir. Ben sadece indirim olduğunu belirttim. Belki Steam hesabında parası vardır ve pahalı olsa bile Steam'den alması gerekiyordur.

@yaboxo4824
Hepsine vakit ayıramam diyorsanız Yakuza 0 alabilirsin. Sırayla gidiyor zaten. İlginizi çekerse sırayla devam edersiniz. Yeni seri ile başlayım diyorsanız Yakuza: Like a Dragon alabilirsin. Sıra tabanlı dövüş sistemini sevmiyorsan Yakuza: Like a Dragon hoşuna gitmeyebilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı