Yalama Olmuş Laptop Vidası Nasıl Çıkartılır?

PhoenixSOFF

Hectopat
Laptop için RAM almıştım ve takmak için açmam gerekiyordu ancak açmayı deneyince vidalardan birinin ağzının bozulduğunu fark ettim. Açmak için zorladım ancak başarısız oldum. Vida biraz derinde bulunuyor ve hemen altından ısı borusu geçiyor bundan da fazla zorlamak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resim atabilirsen daha rahat yardımcı olabiliriz. Altıgen uç varsa o vidayı döndürebilir ya da bir boy büyük uç sıkışıp çevirebilir. Elinde şöyle değişik uçlar varsa bunlar işe yarar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210211-223845_Chrome.jpg
    Screenshot_20210211-223845_Chrome.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 586
Laptop için RAM almıştım ve takmak için açmam gerekiyordu ancak açmayı deneyince vidalardan birinin ağzının bozulduğunu fark ettim. Açmak için zorladım ancak başarısız oldum. Vida biraz derinde bulunuyor ve hemen altından ısı borusu geçiyor bundan da fazla zorlamak istemiyorum.

Aynısını eski laptopumda yaşadım ve zorda olsa çıkardım. Tornavidaya olabildiğince sert bir şekilde bastırıp yan tutarak çevirmeye çalışın. Bilgisayara hiçbir zarar vermeden çıkardım ben.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı