Yalama yapmış vida serviste değişir mi?

Ama her seferinde bunu mu uygulayacağım? Ve servisin değişim yapması için kasaya bir zararı olması mı gerekiyor?

Gerçekten mi ya? Sadece yalama olduğu için, küçücük bir vida yüzünden garanti dışı mı kalıyor? Yapmayın ya. Umarım öyle olmaz. Servise bataryası için yollayacağım, birde touchpad sorunu var. Bir bakmalarını isteyeceğim. Touchpad'de kesin bir sorun olduğu.

Hayır vida dönmüyor hiçbir şekilde, tornavida dönüyor ama boşa oda.
Hocam vidayı çıkarın ve takmayın. Touchpad sorunu için falan gönderin tabii ki.

Gerçekten mi ya? Sadece yalama olduğu için, küçücük bir vida yüzünden garanti dışı mı kalıyor? Yapmayın ya. Umarım öyle olmaz. Servise bataryası için yollayacağım, bir de touchpad sorunu var. Bir bakmalarını isteyeceğim. Touchpad'de kesin bir sorun olduğu.

Sana göre bir tane vida ama teknisyenler bunu ürüne yetkisiz müdahale olarak yorumlayabilir.

Hocam vidayı çıkarın ve takmayın. Touchpad sorunu için falan gönderin tabii ki.
Tamamdır. Nasıl çıkartacağım bilmiyorum ama bulucam bir türlü. Birde bunun dışında 1 vida daha vardı kaybettim, vida olması gereken yer boş. Oradan bir sorun olmaz değil mi?

Ve sanırım benim laptop'un kasasını açmamam gerekiyordu, bu garanti dışı mı bırakır cihazı? Bunun kesin bir cevabını öğrenmem lazım.
Sana göre bir tane vida ama teknisyenler bunu ürüne yetkisiz müdahale olarak yorumlayabilir.
Gerçekten bilmiyordum bunu ya :(.

Kasaya zarar vermekten çekiniyorsanız, bir bilgisayarcıya götürüp rica edin yardımcı olur. Garanti dışı kalıp kalmadığını öğrenmek için teknik servisi arayın model numaranıza göre bilgi alın.

Merhaba, Laptop'umun kasasının altında, tam ortasındaki vida yalama yaptı. Yaklaşık 5 aydır falan böyle, hiçbir türlü çıkartamadım. Yazın garantiye göndermeyi zaten düşünüyorum, bunu da söylersem vidayı değiştirip yerine aynısından takarlar mı? Yoksa buna kullanıcı hatası deyip üstüne ekstra ücret isterler mi benden?
Çok fazla bir şey anlaşılmıyor ama yine de resmi şöyle bırakayım.
Eki Görüntüle 1028125

Genelde tamirciler tornavidayı lehimliyorlar vidaya ve öyle çıkarıyorlar.

Peki ya ne yapmalıyım arkadaşlar? Servisin bunu anlamaması için? Vida alt tarafı, söküp de göndersem?

Ürünün garantisi gitmiş. Geçmiş olsun.
Garanti dışı kalıp kalmadığını öğrenmek için teknik servisi arayın

Laptopun uygulamasında garanti durumunun hala devam ettiğini gösteriyor. Gerek kalıyor mu aramama?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı