Yalan söylemeyin

Airbus A380'nin tipini hiç sevmiyorum, hatta gelmiş geçmiş en tipsiz uçaklardan biri olabilir. Neyse ki gözümüz artık kanamayacak, üretimi durduruldu. Boeing'in tasarımları yanında yine halt yiyor Airbus.
Tüm uçakların tipi bana aynı geliyor. İnsanların Asyalıları karıştırması gibi ben de uçakları karıştırıyorum. :(

Tüm uçakların tipi bana aynı geliyor. İnsanların asyalıları karıştırması gibi ben de uçakları karıştırıyorum. :(
A380 ve 747 gibi uçakları ayırt edememek için cidden kör olmak gerekiyor :D Çok sofistike, kendilerine özel tasarımları var.

Küçük ve orta uçakları karıştırıyor genel olarak insanlar. Onları da ayırt edebilmek için birkaç taktik var, bunun için bir konu açmıştım. Bakabilirsin.

A380 ve 747 gibi uçakları ayırt edememek için cidden kör olmak gerekiyor :D Çok sofistike, kendilerine özel tasarımları var.

Küçük ve orta uçakları karıştırıyor genel olarak insanlar. Onları da ayırt edebilmek için birkaç taktik var, bunun için bir konu açmıştım. Bakabilirsin.

La adam yalan söylemeyin diye konu açtı uçak tartışılmaya başlandı :D

Ben de bir şeyi anlattıktan sonra yemin et diyen veya söyledikten sonra yemin eden kişilere kızıyorum. "Bak bu zamana kadar yalan söyledim de bak bu doğru" gibi bir anlam çıkartıyorum. Yalan söylemeyin, hayat daha kolay daha güzel. "Ulan acaba buna hangi yalanı söylemiştim pot kırmayayım" gibi bir düşünceden kurtarıyor sizi.

Değer verdiğiniz insanlara asla yalan söylemeyin. Sağlıklı günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı