Fear77
Hectopat
Beni seviyor musun gerçekten ?Bu forumdaki kişileri seviyorum.
Beni seviyor musun gerçekten ?Bu forumdaki kişileri seviyorum.
Tüm uçakların tipi bana aynı geliyor. İnsanların Asyalıları karıştırması gibi ben de uçakları karıştırıyorum.Airbus A380'nin tipini hiç sevmiyorum, hatta gelmiş geçmiş en tipsiz uçaklardan biri olabilir. Neyse ki gözümüz artık kanamayacak, üretimi durduruldu. Boeing'in tasarımları yanında yine halt yiyor Airbus.
A380 ve 747 gibi uçakları ayırt edememek için cidden kör olmak gerekiyorTüm uçakların tipi bana aynı geliyor. İnsanların asyalıları karıştırması gibi ben de uçakları karıştırıyorum.![]()
La adam yalan söylemeyin diye konu açtı uçak tartışılmaya başlandıA380 ve 747 gibi uçakları ayırt edememek için cidden kör olmak gerekiyorÇok sofistike, kendilerine özel tasarımları var.
Küçük ve orta uçakları karıştırıyor genel olarak insanlar. Onları da ayırt edebilmek için birkaç taktik var, bunun için bir konu açmıştım. Bakabilirsin.
Boeing 737 ve Airbus A320'yi Birbirinden Ayırma Rehberi
Türkiye semalarında bu 2 modeli görmeniz çok muhtemeldir. THY dışında diğer Türk şirketlerinin çoğunun filosu dar gövdelerden oluşuyor. Bunlarda da 737 ve 320'ler başı çekiyor. Geniş gövdeleri ayırmak biraz daha kolay olabiliyor bazıları için. Yani bir 777'yi, 330'dan ayırmak kolay. Bu 2 model...www.technopat.net
Yalan değil işte, gerçekleri konuşuyoruzLa adam yalan söylemeyin diye konu açtı uçak tartışılmaya başlandı![]()
Troll değilsen seni de seviyorum.Beni seviyor musun gerçekten ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.