Kurulum için eve gelip test ediyorlar o an beğenmezsen almayabilirsin.Benim isteğmi karşılarmı kardeş kusurabakma senide yordum gece gece
En yakın server speed test e 3km uzaklıktaŞehir içi olsa çözüm bulunurdu ama köyde zor. Hem kablo eski hemde santrale uzaksındır. Çözümü yok. En iyisi interneti kapattırıp Superbox almak.

gösteriyo bana evet doğruda
 gösteriyo bana evet doğrudaSpeed Test sunucusu ile santral farklı şeyler. O altyapının düzelme şansı yok, ya kabullen ya da Superbox dostum.En yakın server speed test e 3km uzaklıktagösteriyo bana evet doğruda
En yakın server speed test e 3km uzaklıktagösteriyo bana evet doğruda
Hat Durumu:BağlıOnunla alakası yok. Modeme girip hat değerlerini at sen.
| Gönderme Hızı | İndirme Hızı | |
|---|---|---|
| Mevcut Veri Oranı (Kbps) | 797 | 16383 | 
| Maximum Veri Oranı (Kbps) | 1071 | 17156 | 
| INP (Sembol) | 0 | 0 | 
| Çapraz | ON | ON | 
| Hat Zayıflaması (dB) | 14.4 | 23 | 
| Hatalar (Pkts) | 0 | 0 | 
| Gecikme (ms) | 0 | 0 | 
| Alım Gücü (dBm) | 12.6 | 19.4 | 
| SNR Marjı (dB) | 15.6 | 9.3 | 
Aslında o kadarda kötü değilmiş. Bilgisayardan sunucuyu Istanbul seçip speedtest yapıp atar mısın? Wifi ile bağlanmıyorsun değil mi bilgisayarda?Hat Durumu:Bağlı
DSL Modulasyon Türü:ADSL_2plus
Annex Türü:Annex A/L
Trafik Türü:ATM Mode
Bağlantı Süresi:0 day(s) 04:35:45
Gönderme Hızı İndirme Hızı Mevcut Veri Oranı (Kbps) 797 16383 Maximum Veri Oranı (Kbps) 1071 17156 INP (Sembol) 0 0 Çapraz ON ON Hat Zayıflaması (dB) 14.4 23 Hatalar (Pkts) 0 0 Gecikme (ms) 0 0 Alım Gücü (dBm) 12.6 19.4 SNR Marjı (dB) 15.6 9.3 
İstanbul üzerinden yaptım 27 ms ping.Aslında o kadar da kötü değilmiş. Bilgisayardan sunucuyu ıstanbul seçip Speedtest yapıp atar mısın? Wi-Fi ile bağlanmıyorsun değil mi bilgisayarda?
Kablolu kanka her şey güncel oyundayken arkaplan Update hepsi kapalıİstanbul üzerinden yaptım 27 ms ping.
13Mbs hız.
Bende köyde bulunuyorum fakat ping problemi fazla yaşamıyorum tabi internete girmedikleri süreceKöyde bulunuyorum, altyapı yok, Türk Telekom'un 100 yıl önce döşediği telefon direkleri var, ping yüzünden oyun oynayamaz oldum. Bu yüzden soruyorum, yalın internet kablosuz internet mi?
Ping değerlerinde sorun yok aslında ama altyapın kalitesiz yine de kesin bir şey diyemem. Köyde başka ping sıkıntısı yaşayan var mı?istanbul üzerinden yaptım 27 ms ping
13mbs hız
kablolu knk herşey güncel oyundayken arkaplan update hepsi kapalı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.