Kurulum için eve gelip test ediyorlar o an beğenmezsen almayabilirsin.Benim isteğmi karşılarmı kardeş kusurabakma senide yordum gece gece
4. 5 g var knk oyun oynarken modemden wifide kapatıyorum ping veriyor ha veriyor haBende köyde bulunuyorum fakat ping problemi fazla yaşamıyorum tabi internete girmedikleri sürece. Bunun en kökten çözümü Eğer bulunduğun konumda 3G, 4.5G veya telefon çekiyorsa diyeyim Superbox'a geçmen yönünde fikir önerebilirim.
1 kaç kişiyle giriyorum onun paketi 8 mbps 14 ms sabit abe bnmki 16mbps paket 13 mbps hız 500ms pingPing değerlerinde sorun yok aslında ama altyapın kalitesiz yine de kesin bir şey diyemem. Köyde başka ping sıkıntısı yaşayan var mı?
O zaman en uygun fiyatlı Superbox veya kendine özgü paket oluşturup Superbox'a geçmende tavsiyede bulunuyorum.4. 5 g var knk oyun oynarken modemden wifide kapatıyorum ping veriyor ha veriyor ha
tamam kardeşim sağol olmassa öyle yapacaz artıkO zaman en uygun fiyatlı Superbox veya kendine özgü paket oluşturup Superbox'a geçmende tavsiyede bulunuyorum.
Yok o zaman senin ya modemde ya da bilgisayarında sorun var.4. 5 g var knk oyun oynarken modemden wifide kapatıyorum ping veriyor ha veriyor ha
1 kaç kişiyle giriyorum onun paketi 8 mbps 14 ms sabit abe bnmki 16mbps paket 13 mbps hız 500ms ping
imkanı yok modemde var 4 taneYok o zaman senin ya modemde ya da bilgisayarında sorun var.
16mbps paket 13mbps hız nasıl oluyor? 16mbps paketin var 16 mbps mi alıyorsun?4. 5 g var knk oyun oynarken modemden wifide kapatıyorum ping veriyor ha veriyor ha
1 kaç kişiyle giriyorum onun paketi 8 mbps 14 ms sabit abe bnmki 16mbps paket 13 mbps hız 500ms ping
Köyde tek senin sorun yaşaman normal değil.imkanı yok modemde var 4 tanepc de sorun olsa tel bağladığımda 60 ms sabitlenmezdi
![]()
paket 16 mbps ama eve ulaşan hız maksimum 1316mbps paket 13mbps hız nasıl oluyor? 16mbps paketin var 16 mbps mi alıyorsun?
He peki.paket 16 mbps ama eve ulaşan hız maksimum 13
hani şu foto atmıştım ya 6 km server işte öbürküler ona yakın bana da 6 kmKöyde tek senin sorun yaşaman normal değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.