Yalnızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle arkadaşlarının seni çağırmak için bir sebebi olsun mesela ben kuzenimin arkadaş grubuna dahil olabilmek için maçlarda canımı çıkarırcasına koşardım artık her hafta çağırırlar beni onlarla bir olmak için vazgeçilmez yani nevusahsinamunhasir (umarım doğru yazdim) mesela keyifli bir sohbetiniz olmalı tutup her yerde put gibi durmayın eger yine de almıyorsa yeni arkadaş grubu edinin. Ek olarak hiç bir hedef zor değildir istersen hedefi zor yapan kişinin kendidir, mentalitesidir. Bunun için motivasyon videoları önerebilirim ege Fitness'ın cok iyi motivasyonları var. Eğer o hedefi gerçekten istiyorsan o derse oturabilirsin eğer, istemiyorsan sırf millete cevap olsun diye denilmiş bir hedef ise 40 yıl çalışsan başaramazsın. Bir de kızlarla arkadaş olmayı dene genelde erkeklerle arkadaş olamayanlar kızlarla başarılı arkadaş olurlar. Eğer ben kızlarla arkadaş olmam diyorsan grubun ve vazgecilmez üye olamiyorsan vazgeçilmez üyenin vazgeçilmez arkadaşı ol. Benim o arkadaş grubunun bir parçası olmamın sebeplerinden biri kuzenimin en iyi arkadaşlarından olmam.

Tam benim kafadansin bende yalnizligi severim kafa rahat istedigin gibi takiliyorsun arkadas olsa
Ne guzel demissin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…