O zaman o kadar hızlı geçiyor ki...Sınava daha çok zaman var. Sıkı çalışırsan rahat rahat 50 bine girersin. Hatta geçersin.
Başın sağolsun hocam.Ben de arkadaştan yana yalnızım ama pek umursadığım söylenemez. Dedem vardı çok sevdiğim dostumdu. 24 aralıkta vefat etti. Ben de yalnız hissediyorum şimdi. Allah aileden yana yalnızlık çektirmesin abi. Buna da şükür de. Eminim rahatlarsın.
Tam benim kafadansin bende yalnizligi severim kafa rahat istedigin gibi takiliyorsun arkadas olsaSeveceğiniz bir etkinlik varsa onu yapın, az çok kendinizi tanıyorsunuzdur zaten. Neyi sevip sevmediğinizi bildiğiniz için sevdiğiniz bir etkinliği yapabilirsiniz.
Ben de aksine yalnızlığı severim. Çok daha iyi, kafa dinleyebiliyorsun en azından. Rahatsız eden de yok.
Ne guzel demissinBen de arkadaştan yana yalnızım ama pek umursadığım söylenemez. Dedem vardı çok sevdiğim dostumdu. 24 aralıkta vefat etti. Ben de yalnız hissediyorum şimdi. Allah aileden yana yalnızlık çektirmesin abi. Buna da şükür de. Eminim rahatlarsın.
saolun.Başın sağolsun hocam.
Barney Stinson der ki :Ne yaparsan yap yanında ona şahit olan arkadaşların olmadığı sürece efsanevi değildir.Zirve yalnızlar içindir.
Diyelim kendimizi avutalım bari.
Sağ olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.