Yalnızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle arkadaşlarının seni çağırmak için bir sebebi olsun mesela ben kuzenimin arkadaş grubuna dahil olabilmek için maçlarda canımı çıkarırcasına koşardım artık her hafta çağırırlar beni onlarla bir olmak için vazgeçilmez yani nevusahsinamunhasir (umarım doğru yazdim) mesela keyifli bir sohbetiniz olmalı tutup her yerde put gibi durmayın eger yine de almıyorsa yeni arkadaş grubu edinin. Ek olarak hiç bir hedef zor değildir istersen hedefi zor yapan kişinin kendidir, mentalitesidir. Bunun için motivasyon videoları önerebilirim ege Fitness'ın cok iyi motivasyonları var. Eğer o hedefi gerçekten istiyorsan o derse oturabilirsin eğer, istemiyorsan sırf millete cevap olsun diye denilmiş bir hedef ise 40 yıl çalışsan başaramazsın. Bir de kızlarla arkadaş olmayı dene genelde erkeklerle arkadaş olamayanlar kızlarla başarılı arkadaş olurlar. Eğer ben kızlarla arkadaş olmam diyorsan grubun ve vazgecilmez üye olamiyorsan vazgeçilmez üyenin vazgeçilmez arkadaşı ol. Benim o arkadaş grubunun bir parçası olmamın sebeplerinden biri kuzenimin en iyi arkadaşlarından olmam.

Seveceğiniz bir etkinlik varsa onu yapın, az çok kendinizi tanıyorsunuzdur zaten. Neyi sevip sevmediğinizi bildiğiniz için sevdiğiniz bir etkinliği yapabilirsiniz.

Ben de aksine yalnızlığı severim. Çok daha iyi, kafa dinleyebiliyorsun en azından. Rahatsız eden de yok.
Tam benim kafadansin bende yalnizligi severim kafa rahat istedigin gibi takiliyorsun arkadas olsa
Ben de arkadaştan yana yalnızım ama pek umursadığım söylenemez. Dedem vardı çok sevdiğim dostumdu. 24 aralıkta vefat etti. Ben de yalnız hissediyorum şimdi. Allah aileden yana yalnızlık çektirmesin abi. Buna da şükür de. Eminim rahatlarsın.
Ne guzel demissin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı