Normalde bu konuları çok paylaşmam kimseyle ama bir noktada bakıyorum ki paylaşacağım kimse yok ve içimdekileri artık dökmem lazım. Uzun bir süredir yalnızım ve benim için bu kadar dert olmayan yalnızlık artık sağlığımı tehlikeye atmaya başladı. İçinde bulunduğum depresyondan dolayı kalbimde sık sık çarpıntılar, sürekli bir kaygı hali ve bilhassa yeme bozuklukları beraberinde geldi. Normalde 75 80 kilo arası gezinirken tek keyif aldığım şey olan yemek yeme yüzünden 90 91 kilolara ulaştım. Spora git tavsiyeleri gelecek biliyorum ama inanın içimde spor yapmaya karşı olan istek 0 ve istemediğim şeyi ne kadar zorlasam da yapamıyorum. Neredeyse hiç arkadaşım yok ve daha geçen mayıs ciddi düşündüğüm bir kızla olan ilişkimiz bitti. Psikolojik destek almak için psikiyatriye gittiğimde bana sadece ilaç önerdi ve ilaç almakta istemiyorum çünkü bedenime nasıl yansıyacağı karşısında bir fikrim yok. Bunun doğal yolla bir çözümü var mıdır? Çünkü gerçekten yalnızlıktan sıkıldım ve tahammül edememe seviyelerine kadar geldi bu durum.
Son düzenleyen: Moderatör: