Yalnızlıktan Keyif Alıyorum

Hocam yaş kaç ? sanırım klonumsun .

Bende.
Şu işe bak...

Doğru olduğunu düşündüğüm bir seçim, her şeyden önce senin kararın tabi.

Şahsen ben de senin gibiyim ve mutluyum. Yalnızlık en iyi dostum, başkasını tanımam.

Daha yazacağım pek çok şey var ama uzun ve yorucu. Kısacası ben de senin gibiyim, bence sorun yaratmaz.

Hocam kömürlükte falan takılıyor musun? Stabil fanısın herhalde.
Kendi odamı kömürlük yapabilirim zira dışarı çıktığım yok geceleri üşüyorum aslında bir şeyler yakıp ısınabilirim. Ama mikrofon falan da lazım yoksa ne anlamı var kömürlük reis gibi olmanın.

Aşık olmak-olmamak ve kadınların karakterleri bunun için bir sebep olmamalı. Evet haklısınız, öyle kadınlar olabilir. Fakat sizin gerçek olanı bulmanız gerek. Herkese karşı mesafeli olmanıza gerek yok. Bir süre sonra kadınlardan tamamen soğuyabilirsiniz. Bu durum hiç iyi olmaz.

Bende bu görüşe yakın bir görüşteyim. Babam zar zor parayı kazanıyor, ekmeğini taştan çıkarıyor ve ben parayı kıza harcıyorum, çok saçma. Onun yerine dostları arkadaşları toplar ocak başına gidip parayı ezeriz. Mis gibi hem bırakıp gitmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…