Yalnızlıktan Keyif Alıyorum

Kızlara mesafeli bir yaklaşım sergiliyorum. Gerek okulum gerek çevremdeki kadınların çıkarcı ve paragöz oldukları gözlenimine vardım. Bundan dolayı yaklaşma gereksinimi duymadım. Bir sürü fiziksel olarak güzel kadın gördüm fakat bu yaşıma kadar hiç aşık olmadım.
Hocam yaş kaç ? sanırım klonumsun :).

Herkese selamlar. Ben birçok kişinin aksine sürekli yalnız kalmak isteyen birisiyim. Dışarıda da arkadaşlarımla, ailemle zaman geçirmekten keyif alırım fakat eve geldiğimde kendimi daha huzurlu hissederim. Evde tek başıma vakit geçirmeyi daha çok seviyorum. Karanlık, sessiz ve soğuk(bilerek siyah perde aldım odama) olan yatak odamda sadece gözlerimi kapatmak çok rahatlatıyor beni. Evden dışarı çıkmam istemem, çıktığımda ise eve girmek istemem. Yani kısaca yanlızlıktan keyif alıyorum. Sizce ileride bu bana sorun yaratır mı? Sizce daha fazla sosyalleşmeyi denemeli miyim?
Bende.
Şu işe bak...

Doğru olduğunu düşündüğüm bir seçim, her şeyden önce senin kararın tabi.

Şahsen ben de senin gibiyim ve mutluyum. Yalnızlık en iyi dostum, başkasını tanımam.

Daha yazacağım pek çok şey var ama uzun ve yorucu. Kısacası ben de senin gibiyim, bence sorun yaratmaz.

Hocam kömürlükte falan takılıyor musun? :D Stabil fanısın herhalde.
Kendi odamı kömürlük yapabilirim zira dışarı çıktığım yok geceleri üşüyorum aslında bir şeyler yakıp ısınabilirim. :D Ama mikrofon falan da lazım yoksa ne anlamı var kömürlük reis gibi olmanın.

Kızlara mesafeli bir yaklaşım sergiliyorum. Gerek okulum gerek çevremdeki kadınların çıkarcı ve paragöz oldukları gözlenimine vardım. Bundan dolayı yaklaşma gereksinimi duymadım. Bir sürü fiziksel olarak güzel kadın gördüm fakat bu yaşıma kadar hiç aşık olmadım.

Aşık olmak-olmamak ve kadınların karakterleri bunun için bir sebep olmamalı. Evet haklısınız, öyle kadınlar olabilir. Fakat sizin gerçek olanı bulmanız gerek. Herkese karşı mesafeli olmanıza gerek yok. Bir süre sonra kadınlardan tamamen soğuyabilirsiniz. Bu durum hiç iyi olmaz.

Bende bu görüşe yakın bir görüşteyim. Babam zar zor parayı kazanıyor, ekmeğini taştan çıkarıyor ve ben parayı kıza harcıyorum, çok saçma. Onun yerine dostları arkadaşları toplar ocak başına gidip parayı ezeriz. Mis gibi hem bırakıp gitmezler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı