Yalnızlıktan Keyif Alıyorum

Genellikle asosyal kalmayı tercih ediyorsunuz, yani zamanınızın çoğu evde geçiyor. Bu dönemlerde evde ne yapıyorsunuz? Oyun mu oynuyorsunuz, kendinizi mi geliştiriyorsunuz? Biraz bahseder misiniz?

Zaten o kadar. 3-5 yakın dostum var. Okulda konuştuğum birkaç kişi var. Geri kalanlar zaten konuşmaya değecek insanlar değil. O kadar.
O zaman yalnız değilsin ki dostum. 3-5 samimi arkadaş, okulda konuştuğun kişiler bunlar zaten normal bir kişinin sahip olacağı arkadaş miktarı değil midir?
Ben tamamen yalnızım ve mutluyum.

Bende bir yapayım dedim, nadir bi şey çıktı. Hay Allah.

Eki Görüntüle 630352
Dünyadaki en nadir kişilik tipine sahip olduğunuzu söylemek isterim. Aşağıda artı ve eksilerinizi de görüp kendinizle kıyaslayabilirsiniz. Sorulara yalan cevap vermediyseniz tutarlı çıkacaktır.

Aynı durumdayım, ne sevdiğim ne sevgilim ne samimi bir dostum oldu. Pişman değilim.

Reis sen 11 yaşında değil miydin? Hayatın.

Dışarı ailenle ve arkadaşlarınla çıkıyorsan arada daha fazla sosyal olmaya gerek yok. Tercih ve zevk meselesi ama asosyal de diyemeyiz. Sorun yok bence bu durumda.

Savunucu ile savunmacı farkı nedir?
Reis sen 11 yaşında değil miydin? Hayatın.

Dışarı ailenle ve arkadaşlarınla çıkıyorsan arada daha fazla sosyal olmaya gerek yok. Tercih ve zevk meselesi ama asosyal de diyemeyiz. Sorun yok bence bu durumda.

11 yaşında diye hayatı olmayacak mı?

Dünyadaki en nadir kişilik tipine sahip olduğunuzu söylemek isterim. Aşağıda artı ve eksilerinizi de görüp kendinizle kıyaslayabilirsiniz. Sorulara yalan cevap vermediyseniz tutarlı çıkacaktır.
İşin güzel tarafı, aynı karaktere sahip geçmişte yaşamış ünlü isimleri ve söylüyor. Aragorn, Jon Snow falanda var aralarında.

İşin güzel tarafı, aynı karaktere sahip geçmişte yaşamış ünlü isimleri ve söylüyor. Aragorn, jon snow falanda var aralarında. .

Ben de Beyonce, Van Diesel, II. Elizabeth falan çıktı bunlar gerçek mi?

Savunucu ile savunmacı farkı nedir?
Tüm farkları görmek için Google'da kişilik ismini yazabilirsiniz ama ben size bildiğim bir farklılığı söyleyeyim.
Savunucular yaratıcıdır.
Ben de Beyonce, Van Diesel, II. Elizabeth falan çıktı bunlar gerçek mi?
Evet gerçek. O ünlüler de sizinle aynı kişiliğe sahipler. Kendi kişilik sonucum:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…