Yalova Üniversitesi bilgisayar yazılır mı?

muratk35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sayisalda 69 bin yaptim İstanbul'a yakın diye Yalova Üniversitesi yazmayi düşünüyorum. Bu bölüm yazılır mı? Ve daha iyi yazabilecegim bir yer var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şehir bazlı merak ettiğiniz bir husus varsa yardımcı olabilirim. İstanbul'a yakın ancak hızlı ulaşım için sadece feribot kullanıyorsunuz ve fiyatları hiç makul değil. Ayrıca günden güne zamlanıyor.
Şehirde spor salonlarina ve universiteye ulasim zor mu bir de universite icin ne düşünüyorsunuz

Zaten mezun senemdi o kadar çalışıp 100 binden 69 bine indirdim 1 sene daha psikolojimin kaldıracağını dusunmuyorum.

Hocam kendinizce haklısınız ama ülke mühendis kaynıyor belli başlı üniversitelerden mezun olmadıktan sonra iş bulmanız çok zor olur eğer tanıdık vs. yoksa.

Şehirde spor salonlarina ve universiteye ulasim zor mu bir de universite icin ne düşünüyorsunuz
Üniversite, Merkez'in bir miktar uzağında ve minibüse binmek zorundasınız. Bu minibüsler Merkez dahilinde sıklıkla geçiyor. Merkez dışında kalacaksanız diğer yerleşim yerlerinin konumuna göre yine minibüse binmek zorunda kalıyorsunuz. Okula yakın yurtlar var lakin Merkez'den uzakta sadece okula gitmek için bu tarz yerler tercih edilir mi? Emin değilim.

Spor salonları Merkez'in farklı bölgelerinde mevcut. Bir tanesi AVM içinde olup Üniversite kampüsüne yakın.

Üniversite özelindeyse kampüsün ve yapısının çok iyi olduğunu düşünmüyorum. Marmara Bölgesi'nde olduğu için puanları yüksek olabilir ama vasat bir görünüşü var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı