Yamaha F310 vs Cort AD810

TahaBrk

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle şunu belirteyim; gitar çalmaya yeni başlayacağım. YouTube'deki videolardan az çok bilgi edindim ve bir akustik gitar satın almak istiyorum. Alacağım gitarın kullanım boyunca bir sorun çıkarmamasını ve ömürlük olmasını istiyorum. Bütçemi soracak olursanız maksimum 12 bin TL civarı bir miktar. Şimdi, iki tane model keşfettim ve sizlere danışmak istiyorum.

- Yamaha F310
- Cort AD810

Bu iki gitar modelinden hangisini neden önerirsiniz, başka önerebileceğiniz gitar modelleri, gitar üzerine tavsiyeleriniz var mı?

Konuya dair ilginiz ve yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim!

Yamaha F310 dan şaşmayın. Yamaha her alanda standart kalitede ve işçilikte ürünler üretir.
Ciddi kalite kontrolleri ve malzeme standartları vardır. Alacağınız gitarda her hangi bir süpriz yaşamazsınız.

Yamaha F310 dan şaşmayın. Yamaha her alanda standart kalitede ve işçilikte ürünler üretir.
Ciddi kalite kontrolleri ve malzeme standartları vardır. Alacağınız gitarda her hangi bir süpriz yaşamazsınız.
Çok iddialı konuştunuz Hocam 😄. Bahsettiğim CORT AD810 hakkında bir bilginiz var mı? Yamaha F310'a göre daha makul bir fiyatı var ve sesleri hemen hemen aynı. Eklediğim gibi; başka önerebileceğiniz gitar modelleri ve gitar üzerine tavsiyeleriniz var mıdır Hocam? Konuyu detaylandırırsanız çok memnun olurum.

Son düzenleme:
Çok iddialı konuştunuz Hocam 😄. Bahsettiğim CORT AD810 hakkında bir bilginiz var mı? Yamaha F310'a göre daha makul bir fiyatı var ve sesleri hemen hemen aynı. Eklediğim gibi; başka önerebileceğiniz gitar modelleri ve gitar üzerine tavsiyeleriniz var mıdır Hocam? Konuyu detaylandırırsanız çok memnun olurum.
İddalı konuşmadım. Yıllardır sektördeyim. Bunu herkes bilir.
İki marka arasında dağlar kadar fark var. Cort un kalitesi "Ömürlük, Kullanım sırasında sorum yaşamamak" beklentilerinizi karşılamaz. Akustik gitarda başarısı yoktur ve bu alanda uzman değildirler. Sesini beğendiyseniz alın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı