Yamaha R125 hala alınır mı?

Bu tarz bur oturuşa alışabileceğimi düşünüyorum performans olarak en iyi 125CC zaten bir şey beklememek lazım ilk motorum kmde düşük.
İlk motor olarak kötü tercih hocam. İlla düşük kalkacaksınız ve illa yedek parçaya ihtiyaç duyacaksınız. Servisi arayıp en basitinden ayna veya grenaj gibi parçaların fiyatını öğrenin. O zaman neden önerilmediğini bir kez daha anlarsınız.

Bunu sizin hevesinizi kırmak vs. için yazmıyorum. Maalesef doğrular böyle. Bu motorların tamamı kozmetik olarak kötü halde. Alan ya yaptırmadan satıyor ya da ucuz yollu tamir ettirip satıyor.

Tabii parayı siz kazandınız, bizim yazdıklarımız öneri ve tavsiyeden fazlası değil.

Ergenlerin hastası olduğu çöp alet 0-100 3 iş günü oturuş pozisyonu neredeyse R6 kadar rahatsız Allah bilir arkadaşın ilk motorudur bir de al al 10 numara olur senin için alırken sıkıntılı motoru kakalarlar yüksek ihtimal hadi onu atlattın o sele yüksekliği ve oturuş pozisyonuyla yerde bulursun kendini dar dönüşlerde ilk motorun olacaksa.

Motor hafif bende uzunum acayip bir zorluk çekeceğimi düşünyorum 130kg motor. Yani kimin hastası olmasını bekliyorsunuz 125CC 0-100 de en seri 125 liklerden sonuçta beygiri oldukça yükse muadillerine göre her neyse bir düşünün farklı bir öneriniz var mı teşekkürler.

İlk motor olarak kötü tercih hocam. İlla düşük kalkacaksınız ve illa yedek parçaya ihtiyaç duyacaksınız. Servisi arayıp en basitinden ayna veya grenaj gibi parçaların fiyatını öğrenin. O zaman neden önerilmediğini bir kez daha anlarsınız.

Bunu sizin hevesinizi kırmak vs. için yazmıyorum. Maalesef doğrular böyle. Bu motorların tamamı kozmetik olarak kötü halde. Alan ya yaptırmadan satıyor ya da ucuz yollu tamir ettirip satıyor.

Tabii parayı siz kazandınız, bizim yazdıklarımız öneri ve tavsiyeden fazlası değil.

Yine de işe yarıyor herkes için teşekkürler kozmetik olarak sadece depo ve arkada çizikler gördüm depodakini değistirdiğini söylüyor bir daha kontrol edeceğim başka ne alabilirim pahalı evet ama değer bence.

Bayana sormak lazım kaç tane 22bin km? 🥸

Bloğunun inip inmediğini ekspertizde anlayamaz mıyız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı