İlk motor mu? İlk motorsa ikisinide alma.Arkadaşlar iyi günler. 300-350K'lık bir bütçem var. Sıfır bir motor almak istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim?
Bütçen gayet iyi. Bu motorlarla heba etme derim.Arkadaşlar iyi günler. 300-350K'lık bir bütçem var. Sıfır bir motor almak istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim?
İlk motor mu? İlk motorsa ikisini de alma.
Bütçen gayet iyi. Bu motorlarla heba etme derim.
Yaş ve motosiklet ehliyet sınıfın nedir?
Ne zamandır A2 var?Yaş 23 ehliyet A2 hocam.
Ne zamandır A2 var?
1 yıldır falan hocam. Konuyla alakası nedir öğrenebilir miyim?
2 senedir A2 ehliyete sahipsen A sınıfı ehliyet alabiliyorsun, muhtemelen onu diyecekti bende aynısını soracaktım. CF'yi önermem. R25 de o fiyata sıfırı yok hatta R25'i bayilerde bulmak da şu an imkansız liste fiyatı 400 bin lira o da dediğim gibi bayilerde yok. Ne tarz bir motosiklet istiyorsun? Bu bütçe biraz dengesiz çünkü A2 sınıfının gerçekten en iyi motorları şu an almış başını gitmiş, bütçe sorunu olmasa Yeni hornet 500 önerecektim. Sıfır istiyorsun ve şu anda 300-350 bin lira bandında Brixton CrossFire 500 ve 500X modeli var. Avusturya menşeli bir marka, Üzerindeki motor bloğu Honda'nın 500 serisindeki blokla aynı. Komşum aldı 2-3 ay önce hakikaten güzel, malzeme kalitesi falan iyi diyebilirim. Pirelli Scorpion lastiklerle geliyor, bu lastik çok çok kaliteli üst seviye bir lastik. Frenleri başarılı, süspansiyonları KYB. Yani alınabilir bir model ben inceledim, sürdüm beğendim. Scrambler bir motosiklet tarzı belki herkesin beğenisine uygun değil bir o var onun dışında beğenirsen bir incele bak bakalım yoksa başka öneriler de düşünürüz.
![]()
Crossfire 500 X ABS
Crossfire 500 X ABS tüm özelliklerini detaylı bir şekilde tıklayıp inceleyebilirsiniz. Crossfire 500 X ABS modeline göz atmak için hemen tıkla!www.isotlarmotor.com
Racing arıyorum hocam ama o da imkansız gibi bir şey bütçemde sanırım.
Evet bunu soracaktım.2 senedir A2 ehliyete sahipsen A sınıfı ehliyet alabiliyorsun, muhtemelen onu diyecekti bende aynısını soracaktım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.