Yamaha Rayzr vs Honda Dio

kaernke

Centipat
Daha fazla  
Evet biliyorsunuz ki Yamaha rayzr ülkemize yeni geldi ve lansman fiyatı üzerinden 94.000TL'ye satılan bir scooter.
Honda Dior ise oldukça piyasası olan popüler bir motor.

Sizce hangisini almalıyım tip olarak Yamaha daha güzel ama abs fren sistemi bulunmuyor.
Honda Dior mu yoksa Yamaha rayzr mi daha etkileyici.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet biliyorsunuz ki Yamaha rayzr ülkemize yeni geldi ve lansman fiyatı üzerinden 94.000TL'ye satılan bir scooter.
Honda Dio ise oldukça piyasası olan popüler bir motor.

Sizce hangisini almalıyım tip olarak Yamaha daha güzel ama ABS fren sistemi bulunmuyor.
Honda Dio mu yoksa Yamaha rayzr mi daha etkileyici.

Bende şu aralar almayı düşünüyorum arasında kaldım. Siz hangisini tercih ettiniz hocam.

Honda Dio ise oldukça piyasası olan popüler bir motor.

Sizce hangisini almalıyım tip olarak Yamaha daha güzel ama ABS fren sistemi bulunmuyor.
Honda Dio mu yoksa Yamaha rayzr mi daha etkileyici.

Rayzr yeni, diyor kalıplaşmış motor. Ayrıca hybrid dedikleri ama hybrid olmayan karışık bir sistem var Yamaha'da. Diyor kurye motoru çok açılır kapanır ustalar tanır parçası bulunur. Riske atmayın eğer kısıtlıysa bütçe. Ama rayzr daha iyi bir deneyim yaşatabilir. Gerisi size kalmış. İkisi de Japon, büyük bir ilgisizlik yaşayacağınızı düşünmüyorum rayzrda da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı