Yamaha YZF 125 vs CBR 125

Hepinizin yorumu için teşekkürler bunları değerlendireceğim.

Dostum 16 yaşındayım ondan 125 CC istiyorum.

125 CC olarak en hızlı motor hangisi peki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başlangıç motoru olarak tavsiyemdir.

Çin malı motor lütfen almayın aldırmayın önermeyin. Cf moto falan tamam ama rks arora yuki bilmem ne bunlar sadece baş ağrıtır paraya yazık

Çin malı motor lütfen almayın aldırmayın önermeyin. CFMOTO falan tamam ama RKS arora yuki bilmem ne bunlar sadece baş ağrıtır paraya yazık.

Fiyatını gördün mu? 70 bin liraya her şey olması gerektiği gibi. Bu motosikletler de kalite standartı oturdu artık. Cinliler eskisi gibi tecrübesiz değiller ama fiyatları hala çok çok iyi.

Fiyatını gördün mu? 70 bin liraya her şey olması gerektiği gibi. Bu motosikletler de kalite standartı oturdu artık. Cinliler eskisi gibi tecrübesiz değiller ama fiyatları hala çok çok iyi.
Yok abicim yok dışını millet kansın diye cafcaflı yapıyorlar içi ise beş para etmez bir yağmurda heryeri paslanıyor 1 yıl sonra zaten dökülmeye başlıyor. Sanayici adamım kaçtane motor geldi geçti önümden kaç tane motor deneyimledim

Hocam kalitesini savunacak değilim bu aletlerin ama çevremde yıllardır sorunsuz binilen yukiler Mondial'ler var. Bunlara iyi bakıldımi uzun süreler sorunsuzca binilir. Kendileri ucuz bakımı yedek parçası hepsi ucuz. Başlangıç motoru olmak için biçilmiş kaftan. Bende yıllardır RKS scooter kullanıyorum evet kalitesinden memnun değilim ama işimi görüyor mu görüyor. Bende vitesli olarak bu önerdiğim aleti düşünüyorum sonrasında voge 250rr a geçeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı