Yamaha YZF R25 alınır mı?

Supersport başlangıçta dengeyi kurmanızı zorlaştırır. Naked motor bakmanızı öneririm. Ayrıyeten Yamaha tamir masrafları çok yüksek. İlla ki kaza yapacaksınız. Bütçe olarak buna hazırsanız Yamaha tercih edin.

Motordan hiç anlamıyor ve ilk defa motor sürecek birisi isen 250cclik bir motor ile başlamak bana ne basit ne de mantıklı gelmiyor, bir CBR 125 veya Pulsar RS&NS 200 ile başlangıç yapmak çok daha iyi olacaktır senin için, en azından düştüğünde vesaire parçası sana pahalıya patlamasın.

Motordan hiç anlamıyor ve ilk defa motor sürecek birisi isen 250CC'lik bir motor ile başlamak bana ne basit ne de mantıklı gelmiyor, bir CBR 125 veya Pulsar rs&ns 200 ile başlangıç yapmak çok daha iyi olacaktır senin için, en azından düştüğünde vesaire parçası sana pahalıya patlamasın.

125 CC sıkar diye düşündüm hız seven biriyim o yüzden R25 düşünmüştüm ilandaki motor nasıl sizce kilometresi cok yüksek elinde kalır diyor tanıdıklar.

Supersport başlangıçta dengeyi kurmanızı zorlaştırır. Naked motor bakmanızı öneririm. Ayrıyeten Yamaha tamir masrafları çok yüksek. İllaki kaza yapacaksınız. Bütçe olarak buna hazırsanız Yamaha tercih edin.

Tavsiyen için teşekkür ederim ama biraz hızlı olsun istiyorum ve racing motorların tipi çok hoşuma gidiyor ilandaki motor nasıl kilometresi yüksek sorun çıkarır mı sizce.

Ufak motorlar ile başlamanı öneririm R25 tarzı motorlar ile başlarsan yüksek ihtimal kaza yaparsın.

Ufak motorlar beni kesmez diye düşünüyorum biraz hızlı olsun diye R25 tercih ettim.

Açıkçası motordan hiç anlamayıp ilk kez motor sürecek olan birisinin hız seviyorum sıkılmak istemiyorum diyerek R25 ile başlamak istemesi bana güven vermedi. Attığın motor ise 2015 model ve modeline göre kilometresi ortalama bir seviyede, ne aşırı fazla ne de düşük. İşin başına gelirsek bir gaz ile yüksek seviyeli motor almak elinde motoru değil bedeninin bir parçasının kalmasına kadar sürükleyebilir, motor işe öyle hafife alınabilecek bir durum değil. Yatabilecek misin? Motorun ağırlığını kaldırabilecek misin? Kaldırdın o beygir ile motoru dengede tutabilecek misin? Motoru beğenme sebebinin renk seçimleri ve gücü olmaması gerektiğini düşünüyorum, ehliyet alırken motoru bir dene tart ondan sonra karar ver, dönüşü olmayan bir durum bu.

Hocam olur güzel ama 165.000 temiz R25 yalan gibi geldi bana.

Yakın bir mesafe değil gidince ustalara göstereceğim 800 km mesafe var.

Açıkçası motordan hiç anlamayıp ilk kez motor sürecek olan birisinin hız seviyorum sıkılmak istemiyorum diyerek R25 ile başlamak istemesi bana güven vermedi. Attığın motor ise 2015 model ve modeline göre kilometresi ortalama bir seviyede, ne aşırı fazla ne de düşük. İşin başına gelirsek bir gaz ile yüksek seviyeli motor almak elinde motoru değil bedeninin bir parçasının kalmasına kadar sürükleyebilir, motor işe öyle hafife alınabilecek bir durum değil. Yatabilecek misin? Motorun ağırlığını kaldırabilecek misin? Kaldırdın o beygir ile motoru dengede tutabilecek misin? Motoru beğenme sebebinin renk seçimleri ve gücü olmaması gerektiğini düşünüyorum, ehliyet alırken motoru bir dene tart ondan sonra karar ver, dönüşü olmayan bir durum bu.
Daha öncesinde kral ava 5000 ve 4 5 tane farklı elektirikli motor kulandım 12 yaşından beri sadece vitesli motor olması korkutuyor gözümü

Bana çılgınlıktan başka hiçbir şeyi yansıtmıyor, izlediğin videolar, motorun tipi ve adrenalin hevesin seni yanıltmasın, ben çok iyi biliyorum diyenlerin bile bariyerlerde son bulduğu bir yerde 150 kilo, 250 cc motoru deneyimsiz bir şekilde hız seviyorum diyerek almak seni kolay yoldan kazaya sürükler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı