Yavaş yavaş etkisi olur. Bende yapıyorum tükürük yutuşum dil duruşum vb. değişti. Az daha belirgin şuan.Yeni başladım ona ilk 2 gün zordu ama sonra dil alışıyor yukarıda durmaya ama bir etkisi olur mu bilmiyorum
Yavaş yavaş etkisi olur. Bende yapıyorum tükürük yutuşum dil duruşum vb. değişti. Az daha belirgin şuan.Yeni başladım ona ilk 2 gün zordu ama sonra dil alışıyor yukarıda durmaya ama bir etkisi olur mu bilmiyorum
Dediğim gibi bence gayet iyi bir tipin var dostum.Kötü durma değil de ön yüzüm ile uyumsuz olduğunu düşünüyordum muhtemel gözlükten ötürü
Yeni başladım ona ilk 2 gün zordu ama sonra dil alışıyor yukarıda durmaya ama bir etkisi olur mu bilmiyorum.
Sakız çiğnemek çeneyi belirginleştirmez miOlmaz, genetik çene yapını alt tarafı dilinin yerini değiştirdin diye değiştiremezsin. Bakmayın siz o sosyal medyada falan kolpa atanlara hepsi sözde kurs satmak için yapılan aldatmacalar. Çenenizi belirgin yapıcak tek şey yağ oranıdır onu da spor yaparak eritebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.