Yan sokaktan altyapı talebi

Karperion

Kilopat
Katılım
24 Ekim 2015
Mesajlar
392
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam forum, beş yıldır aynı apartmanda aynı internet paketi ile oturuyorum, bu gün kafama bir şey takıldı, hadi 5 yıl önce altyapı yoktu, bir de zamana göre 8Mbps günlük işler için yeterliydi de şimdi ne olacak? Neredeyse tüm downloadlarımı erteliyorum, bir mail bile 10 dakikada yollanıyor buna bir dur deme vakti gelmedi mi? Bu gün biraz çevre binaların altyapılarını inceledim ve gördüklerimle şok oldum. 200 metre ilerdeki binada 110Mbps hızlardan bahsediliyor, şu an aynı fiyata bu hızı alabilecekken ben neden kendime işkence ediyorum? Bunun yolu yordamı nedir nasıl bu altyapıyı buraya bağlatabilirim ve bu işlem ne kadar sürer yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlem sıfır saniye sürerler çünkü yapmazlar.
Bırak 200'ü, 20 metre ötedeki yerden bile altyapı sağlamıyorlar. Onlar saha dolabına daha uzak olmasına rağmen.

Şanslıysan kendisi olur. Sen milleti ararken olunca sen aradığın için oldu sanarsın. Şanssızsan olmaz. Bu kadar.
 
Başvuru. Ayriyetten kabul edilse apartman istemeyebilir. Forumda zamanında 1 fiber core=1 bina gibi bir şey okumuştum.
Not: Apartmanca imza toplayıp sağlayıcıya başvuru yaparsanız şansınız artar.
 
Benim bildiğim kadarıyla tek başına gidip başvurarak yapabilceğin bir şey değil binada ki herkesin başvurması halinde internet alemimizin kingpini TTNET hoşuna giderse altyapı çekiyor.
 
İlk olarak, Türk Telekom destek, mail ve müşteri hizmetlerinden fiber uygunluğu hakkında bölgen hakkında bilgi al. Duruma göre bağlı olduğun Türk Telekom ilçe müdürlüğüne binaya altyapı istediğine dair dilekçe ver. Bina sakinlerinden de binaya altyapıya izin verdiklerine dair imzaları dilekçeye ekle. Başta olumsuz yanıt alabilirsin fakat işin üzerine gidersen olacaktır.
 
Son düzenleme:
Çevredeki son iki yılda yapılan tüm binalarda 100mbps altyapı var, eski binada oturanlar insan değil mi başlığı altında cingar çıkartır tüketici haklarından tut tüm mahalleden imza toplamaya kadar götürürüm ben bu işi, gelişmeleri size aktaracağım takibe alabilirsiniz.
Güncelleme: Az önce ekmek almaya giderken birşey fark ettim, benim altyapısı 100 dediğim sokağa komple yeni yol asfalt dökmüşler, birazdan dışarıya çıkıp biraz gözlem yapacağım, bizim evin önünde kepçeler duruyor belki bizim yolları da kazacaklar, ve kazdıktan sonra altyapı yapıyor olabilirler, emin değilim tahmin yürütüyorum. Şimdi çıkıp yolu yenilenen sokakların altyapılarına bakıcam dışarıya çıkıp.
Düzenleme: Altyapı bize yakın sokakta sadece bir sitede var, sitenin içindeki farklı binalarda yok. Sadece üç yıl önce yapılan dört binada var bunun anlamı nedir? Özel hat gibi bir durum mümkün mü, yapılan bu binaların müteahhiti ekstra masrafla böyle bir şey yapabilir mi?
Yani sadece bu dört bina için.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı