Yandex güvenilir midir?

oyunmaker1

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2021
Mesajlar
237
Çözümler
1
Yer
patates tarlası
Yandex browser kullanıyorum güvenlik açıkları var diye duydum. Görünüm olarak bence Chrome ve Opera'dan güzel.
Zaten birkaç hafta önce Opera GX'ten Yandex browsera geçtim Yandex browser güvenli midir?
 
Güvenlik açısından bir şey diyemeyecğim onun dışında güzel.
 
Bu kadar ince ayrıntılara takılmanıza gerek yok. Alt tarafı tarayıcı. Hangisini kullanmak istiyorsanız onu kullanın. Tarayıcı yüzünden kimin başı belaya girmiş bu güne kadar.
 
Opera, Yandex, Google, Bunların hepsi verilerinizi satıyor burada sırf Linus'tan ya da başka büyük kanallardan gördüler diye sürekli Operaya laf söylüyorlar tüm büyük şirketler yapıyor bunu, Google Amerika'ya Opera Çin'e satıyor, hangisi daha güvenilir? İkisi de değil. Çok fazla gizlilik istiyorsanız Brave+Duckduckgo kullanın ki duckduck da gizlilik ayarı yapmanız gerek yoksa o da gönderiyor.
 
Veri satmayan bir tarayıcı istiyorsanız açık kaynaklı bir tarayıcı kullanın, Pale Moon güzeldir mesela.
 
Opera, Yandex, Google, Bunların hepsi verilerinizi satıyor burada sırf Linus'tan ya da başka büyük kanallardan gördüler diye sürekli Opera'ya laf söylüyorlar tüm büyük şirketler yapıyor bunu, Google Amerika'ya Opera Çin'e satıyor, hangisi daha güvenilir? İkisi de değil. Çok fazla gizlilik istiyorsanız Brave+DuckDuckGo kullanın ki duckduck da gizlilik ayarı yapmanız gerek yoksa o da gönderiyor.

Google yıllardır var olan bir tarayıcı ve şahsen Google'nin yaptığı işi beğeniyorum. Google verilerimi alsın helal de olsun. Ama dandik bir Çin markası verilerimi almasın.
 
Evet kat kat güvenlidir ama verilerinin sattığı gerçeğini değiştirmez bu durum.
Verileri her şirket satıyor.
Google yıllardır var olan bir tarayıcı ve şahsen Google'nin yaptığı işi beğeniyorum. Google verilerimi alsın helal de olsun. Ama dandik bir Çin markası verilerimi almasın.
Hocam çok boş bir mesaj bu.
Veri satışı hiç bir zaman iyi değildir Google iyi bir iş yapsa da.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı