Yandex kullanmayın

Yine de güvenlik kodlarının tek yol olması bana her şekilde yetersiz geliyor. Gücü tek bir kelimeye vermek çok gereksiz. 2 adımlı mail sistemi kullanılabilir. Örneğin 2 adet kurtarma maili eklenip, önce 1. numaralı maile kod gönderip, o kodun doğrulamasını 2. kurtarma mailinden isteyip 2. maile gelen kodun da hesabı tekrardan aktifleştirmek için kullanılacak kod olması sağlanabilir. Tüm verilerin tek bir kelimeye bırakılması çok mantıksız. Bu konuda haklısınız.

Emredersiniz, bir daha kullanmayız.

Güvenlik sorusunu aklınıza gelen ilk şey yapmalıydınız. Yıllar sonra tam olarak aynı şey sorulduğunda tekrar aynı cevabı vereceğiniz bir şey.
Haklısınız ama ben hesabımı kurduğum vakit çok bir şey bilmiyordum. Sonradan hesaplarımı Gmail üzerine kurdum zaten ama hala Yandex üzerinde hesaplarım vardı. Çoğunu kurtardım şu an, 4-5 tanede kurtaramadığım gereksiz hesap vardı. Facebook'a hala giriş yapabiliyorum.

Güvenlik sorusunun ne olduğunu anlayamamışsınız sanırım. Şifre oluşturmuyorsunuz, hatırlayacağınız bir şey değil.
Adam sana ilk köpeğinin adı diyor. Bu unutulacak, zamanla değişecek bir bilgi değil.
Gidip ilkokul öğretmeninin adı sorusuna elma yazarsan tabii ki unutursun.

Güvenlik sorularını hiçbir site veya program hatırlatma amaçlı sormaz, Eğer başka IP adresi üzerinden girerseniz sadece öyle sorar güvenlik sorusunu.

Yandex kullandığım en güvenlikli ve gizliliği önemseyen bir hizmettir. Bende 4 yıldır kullanıyorum ve önemli yerlere giriş yaparken kullanıyorum. Güvenlik sorusunu ne unuttum ne de yanlış yazdım.

Ben favori oyununuz nedir seçmişim. Ve o zaman oynadığım oyunların hepsini yazdım. Unuttuğum oyunlarda var.

İfadeler: VIN
Haftalık hatırlatma sorusunu abartmış olabilirim ama düşüncem yine de aynı. Arada sırada sorması lazım.
En sevdiğiniz film sorusuna verdiğiniz cevabı beş yıl sonra rahatlıkla unutabilirsiniz.

Tamamen sizin suçunuz. Aynı kilit olayı Yandex'in dışında Gmail ve Outlook'da da başıma geldi fakat hesabın benim olduğunu kanıtlayıp kilidi kaldırdım hemen.

Ayrıca "hacklenmediğine %100 eminim" diyorsunuz fakat inanın birçok kişi otomatik programlarla mail hesaplarına sürekli girmeye çalışıyor. Outlook bu tür giriş denemelerinin kaydını tutuyor, benim hesabıma da çeşitli ülkelerden giriş yapılmaya çalışıyorlar fakat giremiyorlar.

En sevdiğiniz film sorusuna verdiğiniz cevabı beş yıl sonra rahatlıkla unutabilirsiniz
Bu da sizin probleminiz. Ya not edin ya da unutmayacağınız bir cevap verin.

Daha önceden böyle bir durumla karşılaşmadım ama belki olabilir.
Bu da sizin probleminiz. Ya not edin ya da unutmayacağınız bir cevap verin.
Unutmuş olabilirim ama en azından eklediğim kurtarma mailini ya da telefon numaramı kullanabilseydim. Boşuna eklemedim oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…