Asıl siz saldırıyorsunuz siz kalkıp bu tarih soğru mu diye insanca sormamışsınız ki; yok inanmıyorum, yok bilmem ne? Yani açıkça yalnacı dememiniz, bunu ima etmediğiniz anlamına da mı gelmeli? Madem bir şey söylediniz; mertçe, dürüstçe arkasında durun. Ayrıca lafın gelişi yazdığım şey yıldı ve ben o şekilde hatırladoğım için öyle yazdım. Ben illa budur falan diye bir ley söylemiş miyim? Tairhler şaşabilir, önemli olan içerik.
Hakarete gelince; ben size hakaret etmedim. Sadece siz bana; daha beni tanımadan etmeden yalan söylüyorsunuz dediğiniz için cevabını verdim. Zaten beni gerçekten tanısaydınız yalana en çok benim düşman olduğumu; bile isteye bu zamana kadar hayatımda sadece 1 kez yalan söylediğimi ve onun da; bu hayatta benim için en değerli insanın hayatına mal olduğunu, bu yüden de yalan söyleyenin karşısında ilk benim durduğumu dabilirdiniz. Ha bunun haricindekiler de yani bilerek ve istenmeyerek dile getirilmeyen şeyler de yalan olmulyor, yanlış oluyor. Her ne kadar bizim toplulumuz bu ikisini karıştırıp yan yana kullansa da, siz bu hataya düşmeyin derim ben. Sonra böyle dinleyip anlamadan insanlara saldırıyorsunuz. Siz ne derseniz deyin, niyetiniz ortada; artniyetli olmasanız, amacınız sadece düzeltme olmak olsa işletim sistemlerinin çıktığı tarihleri yazıp bırakırdınız, bana inandırıcı gelmedi demek ne demek? Sizi inandırmak gibi bir zorunluluğun mu var ki benim? Beni böyle diyerek diğer insanların gözünde itibarsızlaştırmaya hakkınız da yok, haddiniz de yok. O yüzden benimle uğraşmayı bırakın da kendi işinize bakın. Beni de bir salın ki ben de işime odaklanabileyim. Ben burada insanlara saldırmak için fırsat kollayan bazıları gibi boş vakit sahibi değilim.
Ayrıca ben bilgisayar toplama konusunu size yazmadım. Art arda mesaj atınca öyle toplu gösteriyor.