Ben bundan tam 12 yıl önce Windows 10 sistem toplamıştım, 10 yıl kullandım.
12 yıl önce windows 10 yoktu sistem gereksinimlerini bilip bilmeden nasıl topluyorsunuz?Pardon da siz kimsiniz ki insanları bilip bilmeden linçliyorsunuz? Bizim bilmediğimiz bilgisayar otoriteri sertifikanız falan mı var Microsoft tarafından verilmiş? Siz değil, feriştahınız gelse de; ortada gün gibi olan gerçekleri değiştiremez. Ben bundan tam 12 yıl önce Windows 10 sistem toplamıştım, 10 yıl kullandım; 2 yıldır da aynı sistemde Windows 11 kullanıyordum anakartım geçen arıza verene kadar, hem de Pro sürümlerdi kullandıklarım hep. CPU kullanımı sadece donanımla alakalı değil, hiç mi erkisi yok; elbette var. Ama sizin bahsettiğiniz gibi öyle 100'lere varacak derecelerde falan olmaz, olamaz. Öyle olsa; sürekli bakımı yapılıp hiç sistem ya da donanım değişmeyen bir masaüstünün ilk zamanlardaki gibi performanslı çalışması beklenmeliydi. Ama kaç tane bilgisayar bu şekilde? Sıfır.
Arkadaşlar. Önceki konumda biraz Windows 11 hater'ına dönüşerek kullanıcılarını çok az linçlemiştim ama yanılmışım. Bugün bir akıllı tahtada Windows 11'in normal Windows 10'dan daha iyi çalıştığını gördüm ama daha yeni bir donanıma sahip olduğundan dolayı olabilir. Zaten önceki konumda da yine eski 10 yıllık, 11 yıllık bilgisayarlara kuran, "ben Windows 11 kullanıyorum bu arada" diye gezen, bilgisayarın donanımı komaya sokan adamları linçlemiştim. Yani öneri olarak şunu diyebilirim ki arkadaşlar eski bilgisayarınıza vücutunuz gibi bakın yoksa bir web tarayıcısı açtığınızda işlemci kullanımı %100'ü görür. Onun için eski işletim sisteminde kalıp çoğu uygulamanın portable (taşınabilir) versiyonunu kullanın.
bu kadar şeyin içinde kalkıp da lafın gelişi söylenmiş bir şeye mi takıldınız? Öyleyse buyurun; size tek tek açıklayayım:Bir şey dikkatimi çekti 12 yıl önce sistem topladığınızı söylüyorsunuz ancak 12 yıl önce Windows 10 daha çıkmamıştı hele onu geçtim Windows 8 ve 8.1 bile çıkmamıştı 2010 yılında sadece Windows 7 vardı 12 yıl önce nasıl Windows 10 kullandınız merak ettim doğrusu yanlışınızı düzelteyim istedim bundan 12 yıl öncesi 2010 yılını gösteriyor. Linçleme konusunda siz haklısınız ama 12 yıl önce yani 2010 yılında Windows 10'a daha çıkmadan sahip olmanız bana uydurmaca geliyor.
Ayrıca ona bakacak olursanız; bugünden 12 yıl öncesi 2010 yapmaz, 2011 yapar. Biz 2023’ deyiz. Demek ki siz de rastgele ya da lafın gelişi yazabiliyormuşsunuz. Hadi buyru, bunu napacaz? Bence siz konuyu; kendi dışına taşırıp etrafa saldırmadan önce kendi yanlışlarınızı oturup düzeltin. Ayrıca sizi inandırmak gibi bi zorunluluğum olduğunu da bilmiyordum. Siz benim anam mısınız, babam mı, arkadaşım mı? Ben, benim için inanması önemli olacak kişilere zaten gerekli delilleri sunarım, siz rahat olun. Gerçi 2 kişi konuşurken 3. ye karışmak düşmez ama… Hani bilmem farkında mısınız; ben konu sahibine ithamlarda bulunmuştum ya.Windows 10 Pro'dan Windows 11 Pro'ya geçtim kesinlikle memnunum.
Az önce cevaplamıştım bunu. Ayrıca o bilgisayarı da ben toplamadım, bilgisayarcıya toplatmıştım.12 yıl önce windows 10 yoktu sistem gereksinimlerini bilip bilmeden nasıl topluyorsunuz?
Pardon da; derdiniz ne sizin? Beni yalancı çıkarınca gerçekleri değiştirebilecek misiniz; Windows 11’ in harika bir sistem olduğu gerçeğini mesela? Ayrıca amacınızı da bu kadar belli etmeyin; daha yazdıklarımı tam okumadan tek bir cümleye takılıp gelip saldırmaya çlaışıyorsunuz, siz önce okumayı öğrenin. Kalkıp bu yaştan sonra size okumayı ben öğretmeyeyim isterseniz.bu kadar şeyin içinde kalkıp da lafın gelişi söylenmiş bir şeye mi takıldınız? Öyleyse buyurun; size tek tek açıklayayım:
Öncelikle ben hiç Windows 8 ya da 8.1 gibi benim için ara sürüm olan sürümler kullanmadım; Vista’ nın hezimetinden sonra. Direk Windows 7’ den Windows 10’ a geçtim. 7 yıldır hastayım zaten, çalışamıyorum. 3 yıl da işyerimi çalıştırdım ve o bilgisayarımı da çalışamk istemediğimden; babam “Eğer açacağım işyerinde durursan sana istediğin bilgisayarı alırım.” dediği için işyerini açma karşılığı aldırmıştım. Siz hayatınızda satın aldığınız herşeyi hangi tarihte aldığınızı birebir hatırlıyor musunuz? Amaç ne? Beni yalancı ilan edip linçletmek mi? Hadi başardınız diyelim; elinize ne geçecek? Gerçekleri değiştirebilecek misiniz? Bu kadar at gözlüklerini takıp da bakmayın etrafınıza. Konu sahibi bile hatasını kanul etmişken siz daha hala kime, neyin hesabını soruyorsunuz? Siz önce kendi hayatınıza bakın; ben farz- ı misal söylemişim; 3 aşığı 5 yukarı olmuş; siz kaç tane yalan söylediniz hayatınızda acaba bilerek ve isteyerek? Ben de bunu merak ediyorum. Aslında etmiyorum da ya; çünkü nasılsa “Hiç söylemedim.” diyerek bile yalan söyleyeceksiniz zaten. Sizi kendi artniyet ve fesatlığınıxla başbaşa bırakıyorum.
Ayrıca ona bakacak olursanız; bugünden 12 yıl öncesi 2010 yapmaz, 2011 yapar. Biz 2023’ deyiz. Demek ki siz de rastgele ya da lafın gelişi yazabiliyormuşsunuz. Hadi buyru, bunu napacaz? Bence siz konuyu; kendi dışına taşırıp etrafa saldırmadan önce kendi yanlışlarınızı oturup düzeltin. Ayrıca sizi inandırmak gibi bi zorunluluğum olduğunu da bilmiyordum. Siz benim anam mısınız, babam mı, arkadaşım mı? Ben, benim için inanması önemli olacak kişilere zaten gerekli delilleri sunarım, siz rahat olun. Gerçi 2 kişi konuşurken 3. ye karışmak düşmez ama… Hani bilmem farkında mısınız; ben konu sahibine ithamlarda bulunmuştum ya.
Az önce cevaplamıştım bunu. Ayrıca o bilgisayarı da ben toplamadım, bilgisayarcıya toplatmıştım.
Pardon da siz kimsiniz ki insanları bilip bilmeden linçliyorsunuz? Bizim bilmediğimiz bilgisayar otoriteri sertifikanız falan mı var Microsoft tarafından verilmiş? Siz değil, feriştahınız gelse de; ortada gün gibi olan gerçekleri değiştiremez. Ben bundan tam 12 yıl önce Windows 10 sistem toplamıştım, 10 yıl kullandım; 2 yıldır da aynı sistemde Windows 11 kullanıyordum anakartım geçen arıza verene kadar, hem de Pro sürümlerdi kullandıklarım hep. CPU kullanımı sadece donanımla alakalı değil, hiç mi erkisi yok; elbette var. Ama sizin bahsettiğiniz gibi öyle 100'lere varacak derecelerde falan olmaz, olamaz. Öyle olsa; sürekli bakımı yapılıp hiç sistem ya da donanım değişmeyen bir masaüstünün ilk zamanlardaki gibi performanslı çalışması beklenmeliydi. Ama kaç tane bilgisayar bu şekilde? Sıfır.
Bu kadar şeyin içinde kalkıp da lafın gelişi söylenmiş bir şeye mi takıldınız? Öyleyse buyurun; size tek tek açıklayayım:
Öncelikle ben hiç Windows 8 ya da 8.1 gibi benim için ara sürüm olan sürümler kullanmadım; Vista'nın hezimetinden sonra. Direk Windows 7'den Windows 10'a geçtim. 7 yıldır hastayım zaten, çalışamıyorum. 3 yıl da iş yerimi çalıştırdım ve o bilgisayarımı da çalışamk istemediğimden; babam “eğer açacağım iş yerinde durursan sana istediğin bilgisayarı alırım.” dediği için iş yerini açma karşılığı aldırmıştım. Siz hayatınızda satın aldığınız her şeyi hangi tarihte aldığınızı birebir hatırlıyor musunuz? Amaç ne? Beni yalancı ilan edip linçletmek mi? Hadi başardınız diyelim; elinize ne geçecek? Gerçekleri değiştirebilecek misiniz? Bu kadar at gözlüklerini takıp da bakmayın etrafınıza. Konu sahibi bile hatasını kanul etmişken siz daha hala kime, neyin hesabını soruyorsunuz? Siz önce kendi hayatınıza bakın; ben farz- ı misal söylemişim; 3 aşığı 5 yukarı olmuş; siz kaç tane yalan söylediniz hayatınızda acaba bilerek ve isteyerek? Ben de bunu merak ediyorum. Aslında etmiyorum da ya; çünkü nasılsa “hiç söylemedim.” diyerek bile yalan söyleyeceksiniz zaten. Sizi kendi artniyet ve fesatlığınıxla başbaşa bırakıyorum.
Ayrıca ona bakacak olursanız; bugünden 12 yıl öncesi 2010 yapmaz, 2011 yapar. Biz 2023' deyiz. Demek ki siz de rastgele ya da lafın gelişi yazabiliyormuşsunuz. Hadi buyru, bunu napacaz? Bence siz konuyu; kendi dışına taşırıp etrafa saldırmadan önce kendi yanlışlarınızı oturup düzeltin. Ayrıca sizi inandırmak gibi bir zorunluluğum olduğunu da bilmiyordum. Siz benim anam mısınız, babam mı, arkadaşım mı? Ben, benim için inanması önemli olacak kişilere zaten gerekli delilleri sunarım, siz rahat olun. Gerçi 2 kişi konuşurken 3. ye karışmak düşmez ama… hani bilmem farkında mısınız; ben konu sahibine ithamlarda bulunmuştum ya.
Az önce cevaplamıştım bunu. Ayrıca o bilgisayarı da ben toplamadım, bilgisayarcıya toplatmıştım.
Pardon da; derdiniz ne sizin? Beni yalancı çıkarınca gerçekleri değiştirebilecek misiniz; Windows 11'in harika bir sistem olduğu gerçeğini mesela? Ayrıca amacınızı da bu kadar belli etmeyin; daha yazdıklarımı tam okumadan tek bir cümleye takılıp gelip saldırmaya çlaışıyorsunuz, siz önce okumayı öğrenin. Kalkıp bu yaştan sonra size okumayı ben öğretmeyeyim isterseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.