Yanımda yavru köpeğe araba çarptı

@EmreYildiz İnsan insan gibi davrandığı sürece kimse kimseye zarar vermez.
Alakası yok hocam yanlarından geçerken bile insan tedirgin oluyor kaç tane küçücük çocuk yok yere öldü saldırıyorlar işte sebepsiz. Küçücük çocuk sabahın 6'sında okula giderken önüne it sürüsü çıkıyor çocuğu parçalıyor bunun davranmakla alakası yok hepsinin toplatılması taraftarıyım.

@M3HM3TY şehir içinde 70 km hızla da gidemezsin. O zaman aynı şey insanlar içinde geçerli ben o hızla gidiyorum karşıma sen çıktın, senin canın değersiz bana göre zaten kendimi düşünürüm ezer geçerim? Senin zihniyetinle bu uyuşuyor.

İnsanlar köpeklerden daha değerli. Bir insanın ne yapacağı belli değilse köpeğin de değil. Köpeklerin yeri zaten sokak değil. Başıboş bir sokak köpeği normal bir yolda 110kmh hızla gidiyorken önüne atladı ezer misin yoksa senin kendi ölme ihtimalini göze alıp refleks mi yaparsın?

Alakası yok hocam yanlarından geçerken bile insan tedirgin oluyor kaç tane küçücük çocuk yok yere öldü saldırıyorlar işte sebepsiz. Toplatılması taraftarıyım.

Toplatılmaması gerekir diyen adam geri kafalıdır benim gözümde. Bende okula gidiyorken yolda 10-20 tane köpekle karşılaşıyorum ve normal şekilde tırsıyorum saldırabilir diye. En önemli karar köpeklerin toplatılması. Onların yerleri sokak değil.

@EmreYildiz İnsan insan gibi davrandığı sürece kimse kimseye zarar vermez. Kurallarda hayvanların yaşama hakkı yoktur diye bir şey yazmıyor.

Zarar verir. Daha geçen aylarda masum bir çocuk kuduz köpek tarafından öldü.

İnsanlar köpeklerden daha değerli. Bir insanın ne yapacağı belli değilse köpeğin de değil. Köpeklerin yeri zaten sokak değil. Başıboş bir sokak köpeği normal bir yolda 110kmh hızla gidiyorken önüne atladı ezer misin yoksa senin kendi ölme ihtimalini göze alıp refleks mi yaparsın?

Toplatılmaması gerekir diyen adam geri kafalıdır benim gözümde. Bende okula gidiyorken yolda 10-20 tane köpekle karşılaşıyorum ve normal şekilde tırsıyorum saldırabilir diye. En önemli karar köpeklerin toplatılması. Onların yerleri sokak değil.
Hayvanseverlerin nerdeyse hepsi evinde süs köpeği veya terrier tarzı minik minik köpüşler besleyen kişiler zaten :D Hani sokaktaki hırçın bir köpeği veya pitbull tarzı köpek beslemedikleri için bizim tepkimizi de anlayamıyorlar. Hayvan eylemlerine de golden köpekleriyle falan katılıyorlar bir de delirirsin :D

Kediler ve köpekler arasındaki farkda yemek farkı. Kedi çöpe girer yemeğini yer çıkar. Köpek acıktığın da da insana saldırır çöpe giremeyeceği için. Burada hayvan savunuculuğu yapmayın Allah için.

@M3HM3TY Normal bir yolda 110 km hızla gidilmez. 110 km gideceğin yolda köpek ve insan da bulunmaz. Gerçi ehliyeti veren de kabahat.

Köpek olabilir. Biz memleketten git gel yapıyorken karşımıza çıkmıştı. Muhtemelen çoban köpeğiydi. Bu arada normal yoldan kastığım otoban. Kuzey Marmara gibi düşün. O otoyollarında limiti 110 diye biliyorum.

@M3HM3TY Kardeşim senin gibi zihniyeti ve düşünce yetisi olmayan insanlar yüzünden zaten bu haldeyiz 😄

Çok güldüm. Sen köpekleri savunmaya devam et. O kadar masum çocukların da ölmesine sebep aç. Ben senin yerinde olsam katilim diye vicdan azabı çekerdim.

Her yerde insan kusuru aramayı çok seviyorsunuz. İnsanlar hata yapar doğrudur ama bu hayvanların da yapmayacağı anlamına gelmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı