Selam arkadaşlar, yanında kızlarla gezmeyen sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye alamıyorum. Yani şimdi biraz ağır gelebilir ama ben bu erkekleri vasıfsız hayatta bir amacı yokmuş gibi görüyorum. Bu maalesef benim için büyük bir sorun, ne yapacağım bilemiyorum.
Selam arkadaşlar, yanında kızlarla gezmeyen sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye alamıyorum. Yani şimdi biraz ağır gelebilir ama ben bu erkekleri vasıfsız hayatta bir amacı yokmuş gibi görüyorum. Bu maalesef benim için büyük bir sorun, ne yapacağım bilemiyorum.
Bara hata verdirecek mesajlara sahip bir konuda bulunuyoruz şu an. Biri sevgilisi olmayan adam değil der birisi de çıkıp ıq seviyeniz 3 Allah'ım çıldıracağım.
21. yüzyılın kızları para bebesi, kısaca bir söz ile özet geçiyim "ay Aybuke bak kocam bana Ayfon Eleven Pıro bilmem ne aldı sende yok demi sen anca koy kıçını koltuğa kocana itaat et", valla sırf şu para bebeleri ve 2 günde bir sevgili değiştirenler sevgili yapacaktım vazgeçtim, artık insanlıktan çıkmış bir terim haline dönüştü bu.
Güldüm buna, kız arkadaşından ayrıl da bir göreyim seni , bence kız arkadaşı olsun veya olmasın, erkek erkektir yani, ben şimdi birisi ile sevgili olmazsam o kişi erkek değil mi demek bu ? Bence bu hem erkeklere hemde kızara ağır bir hakaret. Bir psikoloğa vs görünün derim, çok ciddi olmasa bile ileride sıkıntı çıkarabilir (psikiyatri mezunu vs değilim, sadece tahmini).