Yanında sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye alamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam arkadaşlar, yanında kızlarla gezmeyen sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye alamıyorum. Yani şimdi biraz ağır gelebilir ama ben bu erkekleri vasıfsız hayatta bir amacı yokmuş gibi görüyorum. Bu maalesef benim için büyük bir sorun, ne yapacağım bilemiyorum.

Onların da seni öyle görmesini ister miydin yani vasıfsız tip olarak? Hayır ise bu algını yıkacaksın.

Selam arkadaşlar, yanında kızlarla gezmeyen sevgilisi olmayan erkekleri ciddiye alamıyorum. Yani şimdi biraz ağır gelebilir ama ben bu erkekleri vasıfsız hayatta bir amacı yokmuş gibi görüyorum. Bu maalesef benim için büyük bir sorun, ne yapacağım bilemiyorum.
Bende olanları alamıyorum ne yapcaz?

İnşallah sevgilini sokakta yakalarım.
Yeni bir sisteme geçelim.

Hani şifre yazarken yukarıda bir bar çıkar ya kırmızı, sarı, yeşil falan olur, zayıf, güçlü şifre falan diye uyarır.

Sosyal'de mesaj yazarken de bunun IQ versiyonu olsa nasıl olur?
Bara hata verdirecek mesajlara sahip bir konuda bulunuyoruz şu an. Biri sevgilisi olmayan adam değil der birisi de çıkıp ıq seviyeniz 3 Allah'ım çıldıracağım.

Makina müh. Öğrencisi olarak bizi ciddiye alırmısın 240 erkek. :)

Arkadaşim psikolojik tranva mi yaşadın neden böyle düsünuyorsun.

21. yüzyılın kızları para bebesi, kısaca bir söz ile özet geçiyim "ay Aybuke bak kocam bana Ayfon Eleven Pıro bilmem ne aldı sende yok demi sen anca koy kıçını koltuğa kocana itaat et", valla sırf şu para bebeleri ve 2 günde bir sevgili değiştirenler sevgili yapacaktım vazgeçtim, artık insanlıktan çıkmış bir terim haline dönüştü bu.
Sonuç olarak yanında kızlar olan erkekler hak veriyor ama hayatı boyunca sevgilisi olmamış erkekler troll diyor, dostlarım gerçekler acıdır.
4 kez sevgili yaptım hepside beni aldattı bir kere daha yapanı açıkça söyleyeyim bir daha sevgili yapanı ****inler.

Güldüm buna, kız arkadaşından ayrıl da bir göreyim seni :), bence kız arkadaşı olsun veya olmasın, erkek erkektir yani, ben şimdi birisi ile sevgili olmazsam o kişi erkek değil mi demek bu ? Bence bu hem erkeklere hemde kızara ağır bir hakaret. Bir psikoloğa vs görünün derim, çok ciddi olmasa bile ileride sıkıntı çıkarabilir (psikiyatri mezunu vs değilim, sadece tahmini).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı