TeQnaP
Kilopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Bence arkadas troll hesap.
2 Hafta sonra sevgilisinden ayrılacak ve ''Eğğğ ben intihar etmek istiyooom, onsuz yapamağğğm!!!!'' demeye başlayacak.Sevgilisi olmayan arkadaşlar sinirlenmiş ama bir insanın sizi ciddiye alabilmesi için yanınızda güzel bir kız olmalı, kabullenmek size kalmış ama bu bir gerçek.
(Yanlis anlamayin sakin). Kiralik sevgili vardir. Saati $5.Arkadaş haklı, herkes 5 saniye içinde sevgili bulmak zorunda yoksa sonsuza dek ciddiye alınmazsınız (!)
Sana acıyorum cidden. Bu kadar zeka engelli olmana ne gerek vardı?Sevgilisi olmayan arkadaşlar sinirlenmiş ama bir insanın sizi ciddiye alabilmesi için yanınızda güzel bir kız olmalı, kabullenmek size kalmış ama bu bir gerçek.
Pazarlık payı var mı?(Yanlis anlamayin sakin). Kiralik sevgili vardir. Saati $5.
Evet var, birbirimizi seviyoruz ayrıca çok da güzel bir fiziği var.@Silinen üye Yenge var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.