Kargoya cikmadiysa aldığın site üzerinden adres değişimi yapabiliyorsun.Yanlış adrese kargo verdik. Aras Kargo'nun varış şubesi ve çıkış şubesinin numaralarını aradaığımda bot konuşuyor. Varış şubesine e-mail attım. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerek?
Yanlış adrese kargo verdik. Aras Kargo'nun varış şubesi ve çıkış şubesinin numaralarını aradaığımda bot konuşuyor. Varış şubesine e-mail attım. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerek?
Sadece Kargom su anda nerede ve teslim noktasindan teslim al secenekleri icin numara tiklatiyor.Bot ne diyor?
Sadece Kargom su anda nerede ve teslim noktasindan teslim al secenekleri icin numara tiklatiyor.
Teslimat noktasindan al kismina gidiyorum Aras Burasi denen hizmette kargonuz yok diyor.Tamam, teslimat noktasindan al secenegini isaretleyip subeden kendiniz alin.
Teslimat noktasindan al kismina gidiyorum Aras Burasi denen hizmette kargonuz yok diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.