Çözüldü Yanlış adrese kargo verildi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

blaneTech

Picopat
Yanlış adrese kargo verdik. Aras Kargo'nun varış şubesi ve çıkış şubesinin numaralarını aradığımda bot konuşuyor. Varış şubesine e-mail attım. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerek?

Son düzenleme:
Çözüm
Ben IST'deyim satici kargoyu Izmir'deki bir subeye teslim etmis, o subeyle maillesiyorum su anda insallah yardimci olurlar.

Edit: Varis subesine mail attim. Sonra dagitima cikarmadan once adresinize yonlendirme yapacagiz dediler.
Yanlış adrese kargo verdik. Aras Kargo'nun varış şubesi ve çıkış şubesinin numaralarını aradaığımda bot konuşuyor. Varış şubesine e-mail attım. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmam gerek?
Kargoya cikmadiysa aldığın site üzerinden adres değişimi yapabiliyorsun.

İlçenizdeki Aras Kargo'yu arayıp durumu anlatırsanız belki yardımcı olurlar. Aynı şekilde telefonlarda bot olduğunu bir türlü ulaşamadığınızı da bildirirseniz onlar tahminimce iletişime geçerler.

Telefonlarinin hepsinde bot var, hicbir sekilde arayamiyorum. Varis subesine ve cikis subesine mail attim o kadar. Cicek sepeti de arasi arayin bir sey yapamayiz dedi.
Bizim buradaki Aras'in subesine gitsem yardimci olurlar mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı