Yanlış ameliyat yapıldı

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Şimdi diyeceksiniz neden bunu sizinle paylaşıyorum ama içimde kaldı söyleyeyim dedim. 3 4 yıldır sağlık sorunları yaşayan biriyim, zamanında yuvink sarkomu koyuldu askin tümörü, Allah'a şükür atlattım zorlu bir süreç olsa da. Ondan 1 yıl sonra falan kemik iliği yetmezliği başladı fazla kemoterapiden kaynaklı, kemik iliği nakli oldum. Her şey iyi gidiyordu ama beyaz kanım hala düzelmediği için fotoferez işlemi yapacaklardı, şu anki 1.5 yıllık kataterim fotoferez işleminde tıkanırmış o yüzden bunu çıkarıp yenisini takacaklarmış tamam dedik, narkoz verilip ameliyata girdim uyanınca ne görelim katater göğsümde olması gerekirken boynumda.

Dedik bu yanlış falan doktoru aradık sorduk bana ne dedildiyse onu yaptım diye, doktor ameliyattan sonra yanımıza gelmeye bile kalkmadı onu bile yapamadı yani, 2-3 gündür boynumu 2-3 cm oynatabiliyorum kalkarken yardım almadan kalkamıyorum. Bugün boynumdaki katater çıkartılıp göğsüme açılacak tekrardan. 6 aylık bir işlem için beni 3 günlüğüne sakat yaptılar bildiğiniz. Böyle bir hata nasıl yapılabilir anlayamıyorum gerçekten.

Şimdi diyeceksiniz neden bunu sizinle paylaşıyorum ama içimde kaldı söyleyeyim dedim. 3 4 yıldır sağlık sorunları yaşayan biriyim, zamanında yuvink sarkomu koyuldu askin tümörü, Allah'a şükür atlattım zorlu bir süreç olsa da. Ondan 1 yıl sonra falan kemik iliği yetmezliği başladı fazla kemoterapiden kaynaklı, kemik iliği nakli oldum. Her şey iyi gidiyordu ama beyaz kanım hala düzelmediği için fotoferez işlemi yapacaklardı, şu anki 1.5 yıllık kataterim fotoferez işleminde tıkanırmış o yüzden bunu çıkarıp yenisini takacaklarmış tamam dedik, narkoz verilip ameliyata girdim uyanınca ne görelim katater göğsümde olması gerekirken boynumda.

Dedik bu yanlış falan doktoru aradık sorduk bana ne dedildiyse onu yaptım diye, doktor ameliyattan sonra yanımıza gelmeye bile kalkmadı onu bile yapamadı yani, 2-3 gündür boynumu 2-3 cm oynatabiliyorum kalkarken yardım almadan kalkamıyorum. Bugün boynumdaki katater çıkartılıp göğsüme açılacak tekrardan. 6 aylık bir işlem için beni 3 günlüğüne sakat yaptılar bildiğiniz. Böyle bir hata nasıl yapılabilir anlayamıyorum gerçekten.
Geçen gün konuşmuştuk o arkadaş sensin değil mi?

Geçen gün konuşmuştuk o arkadaş sensin değil mi?
Evet hocam oyumdur büyük ihtimalle.

Ben sizi hatırladım, en son ameliyata giriyordunuz. Çok geçmiş olsun, dilerim en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz. (gerçi bu tarz doktorlarla zor ama.) Yine de ümidinizi kaybetmeyin. :)

Yine aynı doktor bir de, hayır bir şey de diyemiyorsun çünkü adam seni ameliyat ediyor ama yanlış ameliyat ediyor şaka gibi gerçekten.

Geçmiş olsun saçma ve son derece haksızlık olan bir durum, yapmaları gereken işlem yapıldıktan sonra hakkınızı yasal yollardan aramanızı öneririm başka da küfür dışında bir şey diyemiyorum bu insan hayatı oyuncak değil yani.

Umarım en kısa sürede bu durum çözülür, Çok geçmiş olsun.

Umarım en kısa sürede bu durum çözülür, Çok geçmiş olsun.
4 te ameliyat olacağım dediğim gibi, bilgi vereceğim size çıktıktan sonra. Umarım bu sefer düzgün yaparlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı