Yanlış bilgi söyleyin

Konu başlığından da anlaşılacağı üzere yanlış bilgi söyleyin. Konunun kategorisi belli de ben gene de hatırlatmada bulunayım: Bu, açtığım konu forum oyunudur ve buradaki bilgileri ciddiye almayın. Bakalım, herkesin hayal gücünü görelim. :D

İlk ben başlayayım: Duyduğum kadarıyla GTA 6 süresiz olarak ertelenmiş, sebebi bilinmiyor.

Samsung çok iyi bir telefon markası.

Masaüstü bilgisayarlarda tüm parçalar aynı markaya ait olursa, markanın bizzat ürettiği yazılım ile parçalar arası iletişim ve veri transferi daha optimize olur. Aynı Apple ürünleri gibi.
Çevre birimlerinide direk aynı yaparsanız ekstra performans artışı sağlarsınız. Asus ekran kartı ile Asus monitör arasında ki özel yazılım desteği sayesinde gecikme ve akıcılık çok daha iyi olur.

Bu sebebten: Eğer genel bir PC topluyorsanız SSD'ye kadar aynı marka olmasına özen gösterin.

Ekstra olarak: MSI gibi bazı markalar, ASUS gibi markalara ambargo yaptığı için MSI ekran kartları Asus anakartlarda tam performans çalışmazlar. Şuan tam tersini yaşamaktayım, ekran kartım tam hızda çalışmıyor. (Bunu düzeltmek için Evga GPU aldım.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı