Yanlış ceza mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce düzeltilmiş ve sonra uyarı verilmiş. İşlem önceliğinde hata var ama yazdığınızı da mı bilmiyorsunuz? Soru ekini ayıramayan adam, o düzeltimiş halinde ben bu değilim der zaten. Düzeltilmiş halini yazdığınızı kabulleniyorsanız, o daha da kötü. :)

Gereksiz laf atmanıza gerek yoktu. Ben nasıl hatırlayım bir eki yazıp yazmadığımı. İlk defa bu kadar gereksiz bir azar işitiyorum açıkçası kırıldım. Bazen klavyenin azizliğine uğruyorum telefondan yazdığım için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmanıza gerek yok. Amacım serserilik değildi. :D Yazdığınızı bilirseniz, bir sorun olmaz diyeyim o zaman. Kasıtsız bile olsa hata yapabilirsiniz. Ama bir tarzınız vardır ve bunu bilirsiniz. Kuralları öğrendikçe de hatalarınızı görürsünüz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı