Bilgisayara virüs bulaşmış format olsun temiz olsun dedim yanlışlıkla diğer disklere de format attım. Bu bilgiler çok önemli geri getirmek lazım uygulaması yok mudur bunun?
sizin dediğiniz hard reset yani komple bir format atılmadığı zaman geçerli üzerinde bir işlem olduğunda bu işlemlerin manası yok kiÇözüldü: Format sonrası dosya kurtarma nasıl yapılır?
Büyük bir heyecanla Windows 11 kuracaktım. Tam kuruluma geçtiğinde aklıma 10GB'lık fotoğraflarım geldi kurulumu yaparken, her şeyi sil seçeneğini seçtim. O dosyalar çok önemli, geri nasıl getirebilirim?www.technopat.net
Sizin dediğiniz hard reset yani komple bir format atılmadığı zaman geçerli üzerinde bir işlem olduğunda bu işlemlerin manası yok ki
''Bir umuttur yaşamak''Denenmesinde fayda var hocam. Bir ihtimal kurtulabilir.
KS hard reset attım dememiş. Direkt konuya girdiğinden ben hard reset attığını varsaydım. Altına gelen linkleri vs. görünce de çözüm olur diyerek link bıraktım.sizin dediğiniz hard reset yani komple bir format atılmadığı zaman geçerli üzerinde bir işlem olduğunda bu işlemlerin manası yok ki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.