Yanlış gruba mesaj atılırsa ne yapılmalı?

Arkadaşlar merhaba. Az önce yanlış gruba mesaj attım. Bizim sadece erkeklerin olduğu değil de kızların da olduğu gruba ayıp bir şey yazdım ve herkes gördü. Ne yapmam lazım? Bayağı da utandım.
Dostum ben de kendi anımı anlatayım.
Günlerden bir gün beyler grubunda konuşuyoruz. Arkadaşım efsane abartarak bir yorumda bulundu. O anda da müdür yardımcısı öğretmenlerin müdürlerin öğrencilerin kısacası herkesin olduğu gruba deneme sınavı olacağını ve az bir süremiz olduğunu bildiriyordu.
O anda yanlışlıkla bildirime tıklayıp müdürlerin olduğu gruba gitmişim. "E a..... a....." dedim. (Sizin hayal gücünüze bırakıyorum.)

Sonrasında farkettiğimde 40 saniye geçmişti. Baktım arkadaşlar beni tebrik falan ediyorlar. Ne oluyor falan çok şaşırdım. Sonrasında bir baktım hoca grubuna yazmışım. İşin kötü yanı herkes gördü.

Mesajı sildim. Ama fena pot kırdım. İdare de beni pek sevmezdi. Okul açık olsa baya canımı sıkarlardı. Allahtan unutuldu. Mahvoldum diye düşünüyordum. Hatta korkuma Whatsapp hesabımın kullanıcı adını falan değiştirdim.

Sizin durumunuz ise bence yine kurtarılabilir hocam. Yanlışlıkla olduğunu yanlış gruba attığınızı belirtin. Fazla ciddi olmayın ama bir derece de ciddi olun. Çok ciddi olursanız onlarda ciddi tepki verir. Sallarcasına kusura bakmayın yanlış grup falan diyin. Zaten kızlar Lise'de erkeklerin kendi gruplarında ne konuştuğunu çok iyi biliyor. Rahat olun değerli hocam.

Bunun hem grup hem de mail versiyonunu başardım hatta bununla kalmayıp grupta herkesten sil yerine benden sil e tıklayıp tüy dikmiştim... 6 ay geçti hala arada dalga geçerler teknoloji ortamında böyle aksilikler oluyor bazen çok sıkıntılı ise özür dileyin sonrasında mutlaka unutulup gidecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı