Yanlış kaynayan kemik nasıl tedavi edilir?

Geçmiş olsun hocam, eğer maddi açıdan sıkıntın yoksa ameliyat ol ileride ne olacağını bilemezsin.

Çok sağ olun hocam tek korkum ameliyatı ramazan sonuna doğru olmayı düşünüyorum o zamana kadar da elimin üstünden 2.5 ay geçecek bir sıkıntı çıkar mı diye.

Hocam benim doktor bana çok zaman geçerse kemiği yeniden keserken parçalanma ihtimali var dedi. Şayet ameliyatta kemik yeniden kırılırken parçalanırsa bacaktan kemik alıyorlarmış.

Hocam benim doktor bana çok zaman geçerse kemiği yeniden keserken parçalanma ihtimali var dedi. Şayet ameliyatta kemik yeniden kırılırken parçalanırsa bacaktan kemik alıyorlarmış.

Hocam selam özel bir doktora gittim ğer ince iş yapmayacaksam ameliyat olmamın pek şey olmadığı söylendi ve fahiş bir fiyat istendi ve ömür boyu platinlerle yaşayacağımı söyledi siz de hala platin var mı ve şu an eliniz nasıl acaba?

Merhaba arkadaşlar. Yaklasik 1 ay once elimde boksör kırığı olustu. Sonra elim alciya alindi. Ondan sonra her hafta kontrole gittim. Bi' sorun yoktu. Bugun alciyi cikardiktıktan sonra doktor bi' rontgen cekelim dedi. Rontgen cektikten sonra elimin yanlis kaynadigi fark edildi. Yanlis kaynayan elim nasil tedavi ediliyor bilmiyorum. Elimin kırık halini ekledim suan kemik ayni pozisyonda ama bu sefer kaynamis halde.
Merhaba yıllar önce kolum kırıldı çocukken yanlış kaynadı. Beni bir odaya aldılar bayağı acıtırlar kolu mu hastaneyi inlettim ama korkmayın şu an gayet sağlıklıyım.

Hocam ben 8 yaşındayken aynısını kolumda yaşamıştım ve benim kolumu kırıp tekrar alçıya almışlardı. Şu an tıpta durumlar ne bilemem de çok acımıştı. Dilerim sizin için acısız bir yol bulurlar ve rahatça kemiğiniz kaynar. İyi sosyaller.
Aynısını ben oldum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı