Yanlışlıkla +18 site linkine tıkladım

Bunu söyleyen korkusundan hiçbir zaman giremedi.

😄 Evet böyle oluyor.
Bu kadar emin olmalarına gerek yok insanların artık bilgisayar kullanması çok tehlikeli bir düzeye ulaştı her gün yeni zararlı yazılımlar ve zararlılar ortaya çıkmakta anti virüs ve malwarelar yetersiz kalmakta artık yeni tehditlere ama merak etmeyin, size hiçbir zaman bu son model tehditler gelmeyecektir.

Bunu söyleyen yarın bu tür siteye girdi ve bilgisayarına adware girdi.
3 senedir antivirüs kullanmıyorum ve bilgisayarıma sadece iki kere virüs girdi. Virüsleri temizlemek için Eset Tek Kullanımlık Online Security ve Ccleaner kullandım. İkisi de portable. Chrome'da ublock origin eklentisini kullanıyorum. Ayrıca girdiğim sitelere dikkat ediyorum. Bu sayede hem bilgisayarımın hızından ödün vermiyorum hem de güvenli şekilde kullanıyorum. Sevgiler :)

gizli sekmeden yapsaydınız hocam keşke
; sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Gerçekten istemeden tıkladım hocam. :D
Arkadaş "Find friend; Are you a boy or a girl?" gibi bir siteye girdi sanırım, PH gibi video izleme siteleri genelde bu tarz reklamlar yapmıyor.
Youtube videosunun altına gelmişti link yanıtlara tıklayacağım diye linke tıkladım hocam. Ph falan yok yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı