Arkadaş "Find friend; Are you a boy or a girl?" gibi bir siteye girdi sanırım, PH gibi video izleme siteleri genelde bu tarz reklamlar yapmıyor.Birkaç seneye bol bol girersin zaten
Bir şey olmaz virüs gelmez hemene.
Arkadaş "Find friend; Are you a boy or a girl?" gibi bir siteye girdi sanırım, PH gibi video izleme siteleri genelde bu tarz reklamlar yapmıyor.Birkaç seneye bol bol girersin zaten
Bir şey olmaz virüs gelmez hemene.
Bu kadar korkuyorsan internete girmemelisin. Bir kaç sene sonra yine gel. Maazallah sosyal'de de laf sokarlar, çarpılırsın.Selamlar, yaklaşık bir ay önce bir olay yaşadım ve hiç virüs bulaştığını düşünmüyorum ama yine de anlatacağım yardımcı olursanız sevinirim. Yanlışlıkla istemeden bir linke tıkladım ve o link beni +18 bir siteye götürdü. Ne sitenin çerezlerini kabul ettim ne de sitede bir yere tıkladım direkt olarak siteden çıktım. Virus bulaşmış mıdır?
Hocam, nerde +18 konu var direkt ışınlanıyorsunuz.Arkadaş "Find friend; Are you a boy or a girl?" gibi bir siteye girdi sanırım, PH gibi video izleme siteleri genelde bu tarz reklamlar yapmıyor.
Bu kadar korkuyorsan internete girmemelisin. Birkaç sene sonra yine gel. Maazallah Sosyal'de de laf sokarlar, çarpılırsın.
Petya daha iyi değil mi hocam tertemiz yapıyor diskleri.Hocam gelmiş geçmiş en tehlikeli virüs olan MEMZ virüsü bulaşmış olabilir (!).
Test edildi, onaylandı diyorsunuz yani.Bize bir şey olmadıysa sana da olmaz, rahat ol.![]()
Bunu söyleyen yarın bu tür siteye girdi ve bilgisayarına adware girdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.