Yanlışlıkla 911'i aradım

wundderwaffee

Femtopat
Daha fazla  
Esenlikler, yaklaşık 6 ay önce birkaç kez 911'i aramıştım telefonun açma ve kapama tuşu yüzünden fakat çalmadan kapatmıştım. En son tekrar aynısı oldu ama bu sefer 2 saniye gibi çaldı, 112 beni geri aradı. Telefona cevap vermedim fakat bir daha böyle bir şey yaşanmadı. Herhangi bir şey olur mu?

Esenlikler, yaklaşık 6 ay önce birkaç kez 911'i aramıştım telefonun açma ve kapama tuşu yüzünden fakat çalmadan kapatmıştım. En son tekrar aynısı oldu ama bu sefer 2 saniye gibi çaldı, 112 beni geri aradı. Telefona cevap vermedim fakat bir daha böyle bir şey yaşanmadı. Herhangi bir şey olur mu?
Benimde başıma gelmişti, 112 beni aradığında sorun nedir diye soruyorlar, bende durumu açıkladım ve bir problem olmadı. Eğer tekrar ararlarsa öyle yapın.

Türkiye'de 911 aradığınızda otomatikman 112'ye atar aramayı, geri aranmanızın nedeni bir durum varsa acil servislerin geri dönmeye çalışmasıdır. Bunu çok fazla tekrarlarsanız cezai durumu vardır ancak böyle bir sorunla karşılaşacağınız tek bir aramayla zannetmiyorum.

Olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı