Yanlışlıkla App Store'da çalıntı kredi kartı kullanılırsa ne olur?

Arkadaşlar, dün gece Discord'dan bir adam ekledi, dedi iPhone mu kullanıyorsun, ben de evet dedim, sonra bana anlattı, işte birkaç kart numarası verdi, hepsi Visa'ydı. Daha sonra bir tanesinin içinden para bulduk ve 300 TL App Store hesabıma çektirdi. Dedi ki Discord Nitro al, kartlar benim, merak etme, aldığın Nitro'ların yarısı senin, yarısı benim olsun dedi, ben de tamam dedim, aldım. Adam hepsini aktifleştirip beni engelledi. Yardım edin, benim başım yanmaz, değil mi? Çok korkuyorum.

Keşke böyle bir işe bulaşmasaydınız adamın size ulaşma sebebi zaten kredi kartlarının çalıntı olması sizi kullanıp işin içinden çıktı kartın sahibi durumun farkına varırsa size dava açabilir iade edebilirseniz etmeyi deneyin.
 
Keşke böyle bir işe bulaşmasaydınız. Adamın size ulaşma sebebi zaten kredi kartlarının çalıntı olması. Sizi kullanıp işin içinden çıktı. Kartın sahibi durumun farkına varırsa size dava açabilir. İade edebilirseniz etmeyi deneyin.

Nasıl iade edebilirim bilen varsa lütfen yardımcı olsun. :(
 
Nasıl iade edebilirim bilen varsa lütfen yardımcı olsun. :(


Apple iade işlemleri ile ilgili yazısı işine yarayacaktır
 
Nasıl iade edeceğim ki?



Umarım başıma bir şey gelmeden kurtulurum.
Ayarlar > Apple Kimliği > Ortamlar ve Satın Almalar > Satın Alımları Görüntüle > Satın Alma Geçmişi
Ben daha önce bir şey satın almadığımdan iade seçeneği göremiyorum ama bütün satın alımlarının yeri burası, iadeyi bulamazsan apple desteğe başvur; gerçekten harika bir destek ekibi var ne istediğini direkt anlatırsan yardımcı oluyorlar, lafı uzatmaya gerek yok.(Türk Telekom desteği gibi değil)
 
Ayarlar > Apple Kimliği > Ortamlar ve Satın Almalar > Satın Alımları Görüntüle > Satın Alma Geçmişi.
Ben daha önce bir şey satın almadığımdan iade seçeneği göremiyorum ama bütün satın alımlarının yeri burası, iadeyi bulamazsan Apple Destek'e başvur; gerçekten harika bir destek ekibi var. Ne istediğini direkt anlatırsan yardımcı oluyorlar, lafı uzatmaya gerek yok. (Türk Telekom desteği gibi değil.)
Çok teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı