Semt olabilir mi?Sizin İP adresinize ulaşabilir link sahibi. Kullandığınız internet sağlayıcısını ve yaşadığınız şehiri görebilme ihtimalleri var. İnternetinizi kesme sabote etme gibi şeyler de yapabilir eğer bu konulara hakimse.
Semt olayını tam bilmiyorum ama hemen modeminizi bir resetleyin derim. O zaman bağlantı kesilebilir risk azalır. En azından bir kapat aç yapın. Tuşundan kapatıp kablosunu çekin 1 dakika sonra geri başlatın olmadı Modem arayüzünden reset atın.Semt olabilir mi?
Bir arkadaşım grabify link göndermişti ve tıkladım, o sırada da bu açıktı bir şey olmaz değil mi?
Konumumu bulabilir mi?
Hiç bir şey olmaz değil. Eğer karşıda ki can yakmaya isteklisyle her şey olur. Ortada deşifre olan adres ve modem var. Modem arayüzüne girerse interneti bile kesebilir. Hemen modemin resetlenmesi gerekiyor karşıdaki insanın niyeti bilinmediği için. İş her zaman garantiye alınmalı bu durumlarda o linki yapan zevkine yapmamıştır emin olun.Hiçbir şey olmaz.
Adres açık açık belli olmuyor. Modem arayüzüne girebilmesi için modeme bağlı olması gerekir.Hiç bir şey olmaz değil. Eğer karşıda ki can yakmaya isteklisyle her şey olur. Ortada deşifre olan adres ve modem var. Modem arayüzüne girerse interneti bile kesebilir. Hemen modemin resetlenmesi gerekiyor karşıdaki insanın niyeti bilinmediği için. İş her zaman garantiye alınmalı bu durumlarda o linki yapan zevkine yapmamıştır emin olun.
Bir arkadaşım grabify link göndermişti ve tıkladım, o sırada da bu açıktı bir şey olmaz değil mi?
Konumumu bulabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.