Acil yara bandı ile yara kısmını kapat, bir de Cansın Bant bu konuda bir numaradır!Poligon'da silahımla ateş ediyordum ve o da ne! Ateş ettiğim mermi hedef plakasından,
duvara ve duvardan da benim kafama geldi! Ne yapabilirim???
sfc /scannow komutunu giriniz. Ise yaramamasi durumunda format tavsiye ederim. Iyi gunler.Poligon'da silahımla ateş ediyordum ve o da ne! Ateş ettiğim mermi hedef plakasından, duvara ve duvardan da benim kafama geldi! Ne yapabilirim?
Doğru diyorsunuz, nasıl düşünemedim.Keşke bone taksaydınız. Merminin sıçrayacağı ihtimalini nasıl düşünemezsiniz!
En son kayıt aldığınız bölüme yükleyin, Hiç olmamış gibi olur bir daha da poligona gitmeyin.Poligon'da silahımla ateş ediyordum ve o da ne! Ateş ettiğim mermi hedef plakasından, duvara ve duvardan da benim kafama geldi! Ne yapabilirim???
Sistem özelliklerini tahmin mi ediyoruz?Poligon'da silahımla ateş ediyordum ve o da ne! Ateş ettiğim mermi hedef plakasından, duvara ve duvardan da benim kafama geldi! Ne yapabilirim???
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.