Kırkayağın üzerindeki dayanıklı kitin tabakası bile o mide asidinin eritme gücüne dayanamaz, içiniz rahat olsun. Mide asidi sandığınız kadar basit bir asit değil.
Sadece şu mesajımı okur musunuz? Psikolojik olarak bir şey çıkarmışsınız ve o yol dışında gelen tüm mesajları göz ardı ediyorsunuz.
Korkacak bir şey yok.
attığınız fotoğraftaki kadar büyük olmadığına eminim o kırkayağın
Kırkayağın üzerindeki dayanıklı kitin tabakası bile o mide asidinin eritme gücüne dayanamaz, içiniz rahat olsun. Mide asidi sandığınız kadar basit bir asit değil.
Hem olayın bir anda gerçekleştiğini, kırkayağın fark etmeden ağzına girdiğini, söylüyorsun hem de kırkayağı ayak sayısına kadar hatırlıyorsun. Troll müsün acaba?
Merhaba, babam daha demin fındık almış tabağa doldurup bilgisayar başında yemeğe başladım fındığı yerken elimin üstünde oynayan bir şey fark ettim baktım kırkayak sonra hızlandı sağ sol yapıyor tabii bende o anda bağırıyorum ağzıma girdi boğazımda hissettim panikledim hemen su içtim ve kola içtim ama büyük ihtimal bir şey olmadı hayvana şimdi ne yapmam gerekiyor? Yarın hastaneye gideceğim.
Afiyet, bal seker olsun pasam. (!)
Saka bir yana diger arkadaslarin da dedigi gibi mide asidinden kacisi yok kalintisi bile kalmaz.
Kitini (bocek kabugu ve mantarlarin hucre ceperi) bile sindirebiliyorken domates kabugu (seluloz) sindiremiyoruz. Neden simdi bunu yazdim diye sorarsaniz, bilmem