Karındeşen
Hectopat
Daha fazla
Kırkayagın kendisi olabilir misin?
Çinliler her gün yiyor, üstüne para veriyor. Alışırsan Türkiye'de yiyebileceğin tek protein kaynağı olur.Hocam nasıl yiyelim ki canlı canlı insan bakarken bile tiksiniyor ed stafford yemişti galiba. Ama sağ olun bilgi için.![]()
Ne güzel yazı bu böyle böcek yiyesim geldi.Böceklerde bol miktarda protein bulunmaktadır. Etlerindeki yağ oranı ise bir hayli düşüktür. Böcekler insan vücudu için gerekli olan kalsiyum, demir, fosfat gibi birçok elementi bünyesinde barındırmaktadır. Ayrıca böceklerde bol miktarda mineral ve vitamin bulunmaktadır.
Çinliler her gün yiyor, üstüne para veriyor. Alışırsan Türkiye'de yiyebileceğin tek protein kaynağı olur.
Tabii hocam kütür kütür salatalık gibi ohh.Tarantula yiyorlar mıdır acaba canlı canlı?
Paralel bir evrende: Kirkopat Sosyal; Yanlislikla insan yedimKırkayagın kendisi olabilir misin?
Yarasın hocam. Fazla kalırsa benim de canımı çektirdiniz, yerim ben de.Tabii hocam kütür kütür salatalık gibi ohh.
Tabii hocam kütür kütür salatalık gibi ohh.
Ben böcek yemeye gidiyorum.Böceklerde bol miktarda protein bulunmaktadır. Etlerindeki yağ oranı ise bir hayli düşüktür. Böcekler insan vücudu için gerekli olan kalsiyum, demir, fosfat gibi birçok elementi bünyesinde barındırmaktadır. Ayrıca böceklerde bol miktarda mineral ve vitamin bulunmaktadır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.