Az önce mandalina yerken içinde kurt olduğunu farkettim ama sadece 1 dilim yemiştim. Herhangi bir sıkıntıya yola açar mı? Başka bir forumda doktorda mideni yıkat gibi saçma bir tavsiye okudum, mide asidi kurtçukları eritemez mi?
Az önce mandalina yerken içinde kurt olduğunu farkettim ama sadece 1 dilim yemiştim. Herhangi bir sıkıntıya yola açar mı? Başka bir forumda doktorda mideni yıkat gibi saçma bir tavsiye okudum, mide asidi kurtçukları eritemez mi?
Tahminimce bir şey olmaz ama yine de bir doktora sormakta fayda var. Ayrıca televizyonda doğal yaşamda hayatta kalma gibi programlar var. O programlardaki adamlar neler yiyor neler. Küçük bir kurttan bir şey çıkmaz büyük ihtimal.
Yok hocam bir kurttan bir şey olmaz. Miden çoktan öğütmüştür onu protein olur mis gibi. Kendini takip et eğer anormal bir durum hissedersen gidersin doktora. Onun haricinde hiçbir şey olmaz.
Hiçbir şey olmaz insan her yıl yarım kilo böcek yer farkında olmadan. Mideye düşmesi onun sonu olacaktır zaten. Bundan sonra yerken önce bak, sonra ye. Yani biraz dikkatli tüketim gerçekleştirin.