Eritemez ise midende kalabilir. Eğer karın ağrısı, ishal, kusma falan hissedersen doktora git.Az önce mandalina yerken içinde kurt olduğunu farkettim ama sadece 1 dilim yemiştim. Herhangi bir sıkıntıya yola açar mı? Başka bir forumda doktorda mideni yıkat gibi saçma bir tavsiye okudum, mide asidi kurtçukları eritemez mi?
Psikolojik mi bilmiyorum ama midemde garip bir his var.Eritemez ise midende kalabilir. Eğer karın ağrısı, ishal, kusma falan hissedersen doktora git.
Yok hocam bir kurttan bir şey olmaz. Miden çoktan öğütmüştür onu protein olur mis gibi. Kendini takip et eğer anormal bir durum hissedersen gidersin doktora. Onun haricinde hiçbir şey olmaz.Az önce mandalina yerken içinde kurt olduğunu farkettim ama sadece 1 dilim yemiştim. Herhangi bir sıkıntıya yola açar mı? Başka bir forumda doktorda mideni yıkat gibi saçma bir tavsiye okudum, mide asidi kurtçukları eritemez mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.